Adıyamansporu yenmek zorundayız

Adıyamanspor'u yenmek zorundayız

Korkulu rüya görmek istemeyen Çankırıspor, kendi saha ve seyircisi önünde yarın Adıyamanspor ile karşılaşacak.

Çankırıspor yarın (cumartesi) kendi saha ve seyircisi önünde ligden düşmesi kesinleşen Adıyamanspor ile karşılaşıyor.

Yarın Çankırı Atatürk Stadında saat 14.30'da oynanacak olan Çankırıspor - Adıyamanspor karşılaşmasını İstanbul bölgesinden Serdar Akkoçoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise Edirne bölgesinden Mehmet Vargün ve Kırklareli bölgesinden Barış Turhan yapacak. Can Öztekin karşılaşmanın 4'üncü hakemi.
 
ÇANKIRISPOR İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIYAN BİR KARŞILAŞMA
Ligin zirvesini ve de dibini önemli ölçüde belirleyecek olan bu haftaki karşılaşmalar içerisinde 38 puanla 12. sırada bulunan Çankırıspor'un ligden düşmesi kesinleşen Adıyamanspor karşısında olası puan kaybı mavi-beyazlıları son haftaya sıkıntılı taşıyabilir. Grupta oynanacak olan Sarıyer - Altınordu ve Beypazarı Şekerspor - Bandırmaspor karşılaşmalarında alınacak sonuçların da mavi-beyazlıları etkileyeceği gün gibi aşikar.
 
Çankırıspor'un sezonu ligde kalarak tamamlayabilmesi için kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı bu karşılaşmadan mutlak 3 puanla ayrılması gerekiyor.
 
BAŞKAN KARAALİ: KULÜBE CEZA YOK
Öte yandan "TFF Kulüp Lisans Kurulunca, Kulüp Lisans Talimatı'nın Ulusal Kulüp Lisans için başvurmama cezasını düzenleyen 81. maddesinde yer alan kriter ihlallerine uygulanacak yaptırımlar belirlendiği Talimatın Ek. 8'nci tablosu uyarınca, lisans almak için kulüp lisans başvurusunda bulunmayan Çankırıspor ve Mardinspor kulüplerine 100'er bin lira para cezası verdi." şeklinde basında çıkan haberlerle ilgili olarak Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Kurul'un aldığı böylesi bir karar var ancak tashih edilecek. Nasıl düzeltilecek derseniz; Konu bana geldiğinde durumla ilgili yaptırdığım araştırma sonrasında Çankırıspor olarak bizden istenilen tüm bilgi ve belgeleri Futbol Federasyonu'na belirtilen süre içerisinde gönderdiğimiz kanıtlandı. Ancak Federasyon'a tarafımızdan gönderilen kargo alınmasına karşın, evraklar Kurul'a iletilmemiş. Federasyon görevlilerinden kaynaklanan durumu, Kulüp Lisans Kurulu yeniden değerlendirecek ve bizimle ilgili olarak verilen 100 bin tl ceza gündemden düşecek" dedi.
 
Grupta oynanacak diğer maçların programı şöyle:
Adana Demirspor - Körfez Futbol Kulübü
Sarıyer - Altınordu
Beypazarı Şekerspor - Bandırmaspor
Fethiyespor - Eyüpspor
1461 Trabzon - Kızılcahamspor A.Ş.
Alanyaspor - Ünyespor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler