Ağaçlarına sahip çık ÇANKIRI!

Ağaçlarına sahip çık ÇANKIRI!

Çankırı Belediyesinin şehir merkezinde sürdürdüğü kaldırım çalışmalarında asırlık ağaçlar kesiliyor...

Çankırı Belediyesi Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleştirdiği kaldırım ve tretuvar çalışması kapsamında asırlık ağaçları yok etmekten imtina etmiyor.

Bulvar üzerinde EnerjiSA Tahsilat şefliği önünde bulunan yılların ıhlamur ağacı günün ilk saatlerinde (gece yarısı) 03.00 dolaylarında Çankırı Belediyesi ekipleri tarafından kesilerek yok edildi.

Gecenin bir vakti yaşanan ağaç kesme operasyonunu farkeden vatandaşlar, belediye ekiplerine müdahale etseler de çaresizlik içerisinde olanları engelleyemediler.

ÇANKIRI'DA TAM GAZ AĞAÇ KATLİAMI - TIKLA

Belediye ekiplerinin katlettiği ıhlamur ağacı sonrası Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan duyarlı vatandaşlar "Çankırı Belediyesi köprüden, Kucaklama taşına kadar olan yolda tretuvar çalışması yapıyor. Ancak bu çalışmalar sırasında kaldırım üzerlerinde bulunan ağaçlar katlediliyor. Bu gece yarısı yaşanan olaydan sonra şimdi gözlerimiz Büfeler köşede bulunan 2 adet asırlık çınar ağaçlarına çevrilmiş durumda. Belediye ekipleri bu ağaçları da her an kesebilir. Sizlerden ricamız bu kesime engel olmanızdır" dediler.

KESİLEN AĞAÇTAN GERİYE KALANLAR...

cankiribelediyesiagackesimi-sozcu-resim-071.jpg

KESİLMEYİ BEKLEYEN AĞAÇLAR

cankiri-meseagaci-kucaklamatasi-sozcu-resim-073.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler