Ağrıda kaza: 13 ölü, 12 yaralı

Ağrı'da kaza: 13 ölü, 12 yaralı

Trafik canavarı dur durak bilmedi. Kırıkkale'deki kazada da 6 kişi can verdi.

Ağrı'da şeker fabrikası yakınında minibüsle kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 13 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kaza, bu sabah saat 05.30’da Ağrı’ya 10 kilometre uzaklıkta meydana geldi.
 
İstanbul’da çalışan ve memleketlerine dönen Ağrılı işçilerin kiraladığı Bülent Öğdüm idaresindeki 34 BF 4045 plakalı minibüs, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Minübüs duble yolda refüjü aşıp karşı yöne geçerek karşı yönden gelen Ercan Aydın yönetimindeki 19 KC 855 kamyonet çarpıştı. 
 
Kazada ilk belirlemelere göre, minibüste bulunanlardan 13 kişi öldü, 9 kişi de yaralandı. Kazada kamyonette bulunan 3 kişi de yaralı olarak çıkarıldı. Yaralılar, Ağrı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 13 kişinin cesedi  Ağrı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
 
Kazada ölen 13 kişiden 4'ünün kimliklerinin İhsan  Karadağ, Salih Karadağ, Dinçer Çetin ve Çetin Erkut olduğu saptandı.
 
TARIM İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN MİNİBÜS DEVRİLDİ: 6 ÖLÜ, 6 YARALI
 
Bu arada, Kırıkkale’nin Karakeçili İlçesi’nde mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında ise 6 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.
 
Kaza, dün akşam saatlerinde Karakeçili-Bala karayolunun Sülübük Mevkiinde meydana geldi. Ankara’dan Kırşehir’in Kaman İlçesine çalışmaya giden mevsimlik işçileri taşıyan, 20 yaşındaki Cuma Diler yönetimindeki 71 BN 754 plakalı minibüsün sol lastiği, Karakeçili- Bala karayolunun Sülübük Mevkiinde patladı. Kontrolden çıkan minibüs devrildi. Kazada, 19 yaşındaki Mehmet Kılıç, eşi 18 yaşındaki Fatma Kılıç ile çocukları 1 yaşındaki Melike ile 3 yaşındaki İbrahim Halil Kılıç, 4 yaşındaki Fatma Nur Kılıç ve aynı yaştaki Musa Diler öldü. Kazada yaralanan sürücü Cuma Diler’in de aralarında bulunduğu 6 kişi ise Kırıkkale ve Ankara’da ki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler