Ağrıya dayanamadı, canına kıydı

Ağrıya dayanamadı, canına kıydı

Yaşlı kadın, kendini bir ağaca

iple asarak intihar etti
 
Mersin'de 70 yaşındaki bir kadın, kendini portakal bahçesindeki bir ağaca iple asarak intihar etti. 3 çocuk annesi kadının, uzun süredir mide ağrısı çektiği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesi, Civanyaylağı Mahallesinde meydana geldi. 3 çocuk annesi Nafiye Yaldızoğlu'nun sabah saatlerinden bu yana kayıp olduğunu farkeden yakınları, yaşlı kadını aramaya başladı. Saatler süren aramalar sonunda Yaldızoğlu'nun cesedi, evlerinin önündeki kendilerine ait portakal bahçesindeki bir ağaçta asılı olarak bulundu. Yaşıyor olma ihtimaline karşı ipi bıçakla keserek cesedi bulunduğu yerden indiren yakınları, hemen ambulansa haber verdi. Ancak olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaptıkları kontrollerde Nafiye Yaldızoğlu'nun öldüğünü tespit etti.

Haberi alan Yaldızoğlu'nun kocası Mehmet Yaldızoğlu ile kızı Fatma Yiğitoğlu, cesedin başında göz yaşlarına boğuldu. Polise ifade veren yakınları, Nafiye Yaldızoğlu'nun uzun süredir mide ağrısı çektiğini ve bu yüzden tedavi gördüğünü söylediler. Eşinin cesedi başından bir an olsun ayrılmayan Mehmet Yaldızoğlu, "Sürekli 'bu acıya can dayanmaz' diye dert yanıyordu. Böyle olacağı hiç aklıma gelmezdi" dedi.

Yaşlı kadının cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler