'Ahlaklı ve Bilinçli Genç Topluluğu'ndan Şahin'e ziyaret

'Ahlaklı ve Bilinçli Genç Topluluğu'ndan Şahin'e ziyaret

Tüzel kişiliğini tamamlama aşamasına gelen dernek kurucuları, TBMM'de milletvekili Şahin'i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Uyuşturucu ve benzeri maddelerle mücadele etmek için Çankırı'da kurulan ve dernekleşme aşamasında olan 'Ahlaklı ve Bilinçli Genç Topluluğu' 8 Ocak 2015 Perşembe günü Anayasa Komisyonu Başkanvekili ve Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin'i TBMM'deki makamında ziyaret etti.

Son dönemde gençlerimiz arasında artan başta bonzai olmak üzere her türlü uyuşturucu ile mücadele etmek için Çankırı'da bağımlılık ile mücadelede gönüllü Arif Mülayım, Onur Demirtaş, Memiş Göktaş ve Hilmi Mülayım isimli gençler tarafından kurulan ve tüzel kişi olma aşamasına gelen 'Ahlaklı ve Bilinçli Gençler Topluluğu' milletvekili Şahin'e faaliyetleri ile ilgili bilgi verip geleceğe dönük desteklerini istediler.

Görüşmede sırasında milletvekili Şahin; Yeşil Ay Ankara sorumlusu, İstanbul Kalkınma Ajansı, KUZKA, Emniyet Genel Müdürlüğü KOm Daire Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ilgili birimlerle görüşerek topluluğun çalışmalarında destek sağlanması amacıyla irtibat kurdu.

Tüzel kişiliğini tamamladıktan sonra en hızlı şekilde başta Çankırı olmak üzere tüm Türkiye'de faaliyet göstermeye başlayacak olan derneğin çalışmalarında her türlü desteği sağlayacağını belirten milletvekili Şahin, gençlerin bu özverili çalışmasının da tüm Türkiye'ye örnek olması temennilerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler