Ahmet Azizoğlu, MHP Çankıı listesinden aday adayı

Ahmet Azizoğlu, MHP Çankıı listesinden aday adayı

Türkiye Kamu-Sen eski Basın Sekreteri eğitimci Ahmet Azizoğlu, MHP Çankıı listesinden aday adayı oldu.

Türkiye Kamu Sen eski Basın Sekreteri ve aynı zamanda Çankırılı olan eğitimci Ahmet Azizoğlu, siyasi projelerini hayata geçirmek amacıyla milletvekili olmak için Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Dün Dostlar Konağı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek bundan önceki çalışmalarını ve siyasi projelerini anlatan Azizoğlu, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan 24.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde memleketim Çankırı’yı TBMM’de temsil etmek için MHP’den aday adayı olmak için kamu görevi ve uzun yıllar yöneticilik yaptığım Ankara Çankırılılar Derneği Denetleme Kurulu Başkanlığı görevimden ayrıldım.” dedi.

Arkadaşları ile birlikte Çankırı Konfederasyonu ve Vakfı, yaren meclisleri, spor kulübü ve diğer kuruluşlarla da çalışmalar yaptığını söyleyen Azizoğlu, bundan sonra da yapmaya devam edeceğini ifade etti.

Azizoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Özellikle kuruluşundan bugüne kadar üyesi ve yöneticisi olduğum Türkiye Kamu-Sen çatısı altında Türkiye Kamu-Sen il temsilcimiz, şube başkanlarımız, sendikalarımızın temsilcileri ve değerli üyeleri; Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Başkan ve değerli üyeleri; Türk Emekli-Sen, Birleşik Emekliler Derneği başkan ve üyeleri, Türk Ocağı Başkan ve Üyeleri, Çankırı Ülkü Ocağı, Çankırı’da örgütlü sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Çankırı ve siz değerli hemşerilerime elimizden geldiği, gücümüzün yettiği kadarıyla hizmet etmeye çalıştık.

Şimdi gerek yurtiçi gerek yurt dışı birikimlerimi, arkadaşlarımın da gücünü katarak siz değerli hemşerilerimle paylaşmak, sizlerden güç alarak sizlerin hizmetine sunmak istiyoruz.”

24. Dönem Milletvekili aday adayı Ahmet Azizoğlu, Türkiye ortalamasında illerin aldığı yardım ve hibeyi aynı oranda Çankırı’nın da alacağını söyleyerek, “Özelde temel amacımız başka yerlere, başka vilayetlere devletimiz tarafından ne verildiyse -Bunların başında karşılıksız hibeler geliyor -bunların aynısını Çankırı ve Çankırılılarımız için de almak olacak. Türkiye’de hangi ile nasıl ve ne kadar hizmet veriliyorsa, Çankırı ve Çankırılı’ya da aynı kalitede ve aynı şekilde hizmet verilecek. Bunu sağlayacak güç ve kudrete sahip bir çalışma kadromuz var. Bir kadrodan bahsediyorum. Çünkü biz, bilgi birikimine sahip Çankırı sevdalılarından oluşan; Çankırı’da, Ankara’da, İstanbul’da görev yapan çalışma grubuyuz.” diye konuştu.

Bir kişi olarak değil, bir çalışma grubuyla göreve talip olduklarını kaydeden Azizoğlu ‘Ben’ değil, güçlü bir kadroyla ‘Biz’ diyerek aday adayı olduğunu açıkladı.

Azizoğlu konuşmasında son olarak şunları kaydetti: “Allah izin verir, sizler teveccüh gösterirseniz, birlikte Çankırı’mıza hizmet etmenin gururunu yaşayacağız.

Genelde Amacımız 2023′e Doğru Yükselen Ülke Türkiye idealini gerçekleştirmek. Bu bağlamda” Temiz toplum-temiz siyaset anlayışını hâkim kılmak. Siyasi ahlakı tesis etmek. Yolsuzluk ve yozlaşmanın kökünü kurutmak. Ekonomik ve teknolojik gelişmeyi sağlamak. Üretim kapasitesini, sanayi ve enerji alt yapısını dünya ölçülerinin üzerine çıkarmak. Tarımda kendine yeterli olmanın ötesine geçerek bölge ve dünya pazarına yüksek katma değerli işlenmiş tarım ürünü satabilir hale gelmek. Kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınmasını ve vergi adaletini sağlamak. Doğal kaynakları en verimli ve gerçekçi ölçütlerde değerlendirmek. Vatandaşlarımızın kimseye muhtaç olmayacağı ve insanca yaşayacağı bir sosyal refah düzenini tesis etmek. Gelir dağılımındaki adaletsizliği gidermek. Sosyal güvenlik ve sosyal adaleti bütün icaplarıyla tesis etmek. İşsizlik ve yoksulluğu ortadan kaldırmak. Köklü bir eğitim reformu gerçekleştirmek. Bilgi toplumu dönüşümünü tamamlamak.

Bütün bunları; Büyük Türk Milleti ve üniter Devlet bütünlüğü içerisinde hep beraber yapmak.

Hak edene hak ettiğini mutlaka vermek. Haklının yanında olmak. Haksızın ve haksızlığın karşısında olmak.

Siz bizi Ankara’ya taşıyacaksınız; biz de Ankara’yı Çankırı’ya getireceğiz.”

kaynak: karatekin gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler