Ahmet Çakar: Futbol baronları sahnede

Ahmet Çakar: Futbol baronları sahnede

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, UEFA'nın Devler Ligi'nde her şeyi önceden planladığını belirtti.

Futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Galatasaray'ın Real Madrid'e 3-0 mağlup olmasının ardından çok çarpıcı iddialarda bulunmaya devam ediyor.

Sabah Gazetesinde UEFA'nın Şampiyonlar Ligi öncesi zaten kimin final oynayacağını planladığını söyleyen Ahmet Çakar şunları söyledi;
 
FUTBOL BARONLARI SAHNEDE
Futbol baronları böylesine büyük organizasyonlarda her şeyi dizayn etmek istiyorlar. Finali, yarı finali, sponsorlar dengesi, TV gelirleri gibi birçok şey futbolda beraberinde manipülasyonu da getiriyor. İlk maçlara baktığımızda Real Madrid, Barcelona ve Bayern Münih yarı finale kaldılar gibi... 4. takım olarak da Dortmund daha şanslı. Futbol baronları böylesine bir yarı final için neler yapmazlardı ki. Düşünün bir defa. Yarı finali de Barcelona-B. Münih, Real Madrid-Dortmund oynayacak olsunlar. Yeme de yanında yat. Sponsorlar mutlu, bahis şirketleri mutlu, turizm şirketleri mutlu, dünya televizyonları mutlu. Wembley İcra Komitesi mutlu. Olan küçük balıklara oldu. 
 
GALATASARAY FAZLA POMPALANDI
Çakar ayrıca Galatasaray'ın spor medyası tarafondan çok fazla pompalandığını belirterek; "Eksik olan her şeydi. Oyuncu kalitesi, taktik anlayış, deneyim ve daha niceleri. Üstelik inanın bana Real Madrid, yüzde 50 ile oynadı. Asla tempo yapmadılar. Buna rağmen çok net bir skor aldılar. Zaten Türk spor medyası Galatasaray'a öyle bir umut pompaladı ki tüm camia kendini Kaf Dağı'nda gördü." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler