Ahmet Çakar - Şansal Büyüka kavgası büyüyor!

Ahmet Çakar - Şansal Büyüka kavgası büyüyor!

Ahmet Çakar'ın sözlerinden sonra dava açan Şansal Büyüka için eski hakem ve yorumcu Çakar Twitter hesabından flaş sözler kullandı...

Ahmet Çakar ile Şansal Büyüka arasında tartışma büyüyor!

Beyaz Futbol programında pazar akşamı Büyüka hakkında iddialarda bulunan Çakar’a hem Mustafa Denizli hem de Şansal Büyüka tarafından dava açıldı.

Dava haberini öğrenen Ahmet Çakar, Twitter hesabından Şansal Büyüka için ‘Mahkemeye vermezse adam değildir’ dedi ve bombaladı;

“Şansal Büyüka 20 yıldır futbolun baronu gibi davranıp, her şeyi tekeline almış ve istediği gibi hareket etmiştir. Erman Toroğlu’nun dünkü açıklamaları ‘pierro’ denen cihazın hangi kararı istiyorlarsa onu göstereceğini ortaya koymuştur.

Şansal Büyüka beni diğer spor yazarlarıyla karıştırmasın! Mahkemeye vermezse adam değildir! Ona ilerleyen saat ve günlerde başka sorularım olacak. Şansal Büyüka meydanı boş buldu aklı sıra bana RTÜK ve mahkeme yoluyla yürüyecekmiş. Aynı delikanlılığı Hıncal Uluç ve Erman Toroğlu’na da gösterecek mi?

Delikanlı Şansal! Kabloların kesildiğinde neredeydin? Erman kovulurken, Oğuz Tongsir, Sedat Kaya gönderilirken neredeydin? 20 yıldır o koltukta oturmak için verilen tavizler Şansal’a büyük zarar vermiştir. Ona spor basını hep biat etti ama kral çıplak!

Mustafa Denizli ve Şansal ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız! RTÜK ve mahkeme yetmez, gidin Obama’ya da şikayet edin!

Şansal ve Mustafa efendiler, istediğiniz kanalda karşıma çıkın da size, sizi ve geçmişinizi anlatayım. Cesursunuz ya hadi tosunlar!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler