Aile boyu tecavüz!

Aile boyu tecavüz!

Aydın’da, 17 ve 19 yaşındaki iki üvey kızına yıllardır tecavüz ettiği iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 40 yaşındaki B.A. tutuklandı.

Geçen 24 Temmuz’da Aydın İl Emniyet Müdürlüğüne giden 19 yaşındaki Ayşe A. ile kardeşi 17 yaşındaki Aysun A., 1999 yılında anneleri ile evlenen üvey babaları B.A.’nın kendilerine uzun zamandır tecavüz ettiğini ileri sürüp şikayetçi oldu. İki kardeşin şikayeti üzerine polis, bir hafta sonra B.A.’yı dağıtım görevlisi olarak çalıştığı tüpgaz bayiinde gözaltına aldı. B.A. polisteki sorgusunda, üvey kızlarından Ayşe A.’ya 10 yaşındayken, Aysun A.’ya ise 12 yaşındayken tecavüz ettiğini, bu ilişkileri 9 ve 5 yıldır sürdürdüğünü itiraf etti. 

OĞLUYLA EVLENDİRİP TECAVÜZE DEVAM ETMİŞ     

B.A.’nın, tecavüz ettiği üvey kızı Ayşe’yi oğlu Uğur’la evlendirdiği, daha sonra da tehditle ilişkiyi sürdürdüğü öne sürüldü. B.A., polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Birbirlerinden habersiz yıllarca üvey babalarının tecavüzüne uğrayan iki kardeşin, olayın ardından dedelerinin yanına sığındıkları belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler