Ak Parti adayları STKları ziyaret etti

Ak Parti adayları STK'ları ziyaret etti

Av. İdris Şahin ve işadamı Hüseyin Filiz, günü Çankırı Merkez'de yaptıkları ziyaretlerle tamamladı.

Ak Parti milletvekili adayları Avukat İdris Şahin ve işadamı Hüseyin Filiz seçim çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor. Sürdürülen çalışmalarda İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ile birlikte Ak Parti teşkilatı milletvekili adaylarını yalnız bırakmıyorlar.

filiz-ziyaret-resim-03.jpg

Dün Eldivan'da yapılan siyasi çalışmaların ertesinde bugün sırasıyla Türk-İş Çankırı İl Temsilcisi Murat Saraçbaşı ve yönetimini, Türk Metal Temsilcisi Mustafa Kıyısın ve yönetimini, Ortopedik Özürlüler Dernek Başkanı Selami Deveci ve yönetimini, daha sonra da Ahi-Yaran Kültürü Derneğini ve yönetimini son olarak da Yaran Kültürü Derneği Başkanı Arif Astarlıoğlu ve yönetimini ziyaret ederek 12 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde partilerine destek istediler.

sahin-ziyaret-resim-05.jpg

İDRİS ŞAHİN: HALKIN İLGİSİNDEN MUTLUYUZ
Ak Parti 1. sıra adayı Av. İdris Şahin gerçekleştirdikleri seçim çalışmaları ile ilgili olarak Sözcü18 haber merkezine yaptığı açıklamada "2003 ve 2007 seçim atmosferini yaşamış birisi olarak bugün Çankırı Merkez ve ilçelerinde yaptığımız çalışmalarda partimiz lehine çok olumlu sahneler yaşıyorum. Gerek Merkezde gerekse ilçe ve köylerimizde insanımızın Ak Parti'ye ve biz adaylara karşı göstermiş oldukları ilgi ve alaka bizleri fazlasıyla duygulandırmakta. Çankırı insanının yıllardır özlemini duyduğu hizmetlerin Ak Parti sayesinde gerçekleştirilmiş olması, bizlere gösterilen teveccühün kaynağı diye düşünüyorum." dedi. 

huseyin-filiz-resim-09.jpg

MEMUR-SEN DE ZİYARET EDİLDİ
Öte yandan Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ile birlikte Av. İdri Şahin ve Hüseyin Filiz ile birlikte Belediye Başkanı İrfan Dinç Memur-Sen Çankırı İl Başkalığını ziyaret ederek Başkan Turgut Ünal'dan destek istediler. Millevekii adayları sendika binasında yönetim kurulu başta olmak üzere üyelerden yoğun ilgi gördüler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler