AK Parti Çankayadan alkol açılımı!

AK Parti Çankaya'dan 'alkol' açılımı!

AK Parti Çankaya İlçe teşkilatı seçim çalışması adında iş adamlarıyla bir araya geldi. Kadehler "seçim şerefine" kalktı.

AK Parti, yerel seçimlerde 'CHP'nin kalesi' olarak nitelenen Çankaya'yı bu kez kazanmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. AK Parti Çankaya İlçe Teşkilatı, 'mahalle danışma toplantıları'na başlarken, bir yandan da bölgede etkili olan işadamları ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşuyor. Son etkinlik ise önceki akşam Ankara'nın rakı-balığıyla ünlü mekanlarından birinde Kolyoz Restaurant'ta gerçekleşti.

SEÇİM ŞEREFİNE
AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz ile işadamı Osman Karagöz'ün organizasyonunda iktidar partisinden siyasetçiler ile iş dünyasından isimler bir araya geldi. Çankayalı iş adamı kimliğiyle öne çıkan İsmail Doğan, Akın Kılavuz, Sıtkı Hamidi gibi isimler de geceye katılanlar arasında yer aldı. AK Parti Ankara Milletvekilleri Haluk Özdalga ile Ülker Güzel de, yemekte hazır bulundu.
 
SANDIK AÇILIMI
Çankaya'nın sorunlarının konuşulduğu gecede, işadamlarının görüşleri alındı. Yemekte kadehler, 'seçimde başarı' için kalkarken, "Toplumun her kesimiyle iletişim halindeyiz" mesajı verildi. Rakı-balık ve çeşitli mezeler eşliğinde süren sohbet esnasında bazı AK Partililerin de "alkollü içecekleri" tercih etmesi dikkat çekti. Bu durum geceye katılanlarca 'sandık açılımı' olarak yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler