AK Parti Çankırı İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Çankırı İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Çankırı Teşkilatı 63. İl Danışma Meclisi toplantısı bugün yapıldı.

Ak Parti Çankırı Teşkilatı 63. İl Danışma Meclisi toplantısı 100. Yıl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Toplantıya başta Ak Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ile Hüseyin Filiz olmak üzere, Belediye Başkan Vekili Celal Kaman, Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Öztürk ve partililer katıldı.
 
Toplantıda konuşan milletvekili İdris Şahin, yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, Çankırı'da güzel şeyler olduğunu söyledi.
 
Geçtiğimiz aylarda yapılan il kongresini hatırlatan Şahin, "Bu partinin kaybedeni olmaz, eğer öyle olsaydı ben şu an burada olmazdım. Ben de kongre kazanmış ve kaybetmiş bir kardeşinizim, ama şu an karşınızda milletvekili olarak duruyorum" diye konuştu.
 
FİLİZ: ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNİ
UYGULAMAYA GEÇİRMELİYİZ
 
Milletvekili Hüseyin Filiz ise son yıllarda Türkiye'nin demokrasi çıtasının yükseldiğini ve terörle mücadele çalışmalarının aralıksız şekilde sürdüğünü ifade etti.
 
"Türkiye'de üniversite mezunlarının bile iş bulamaz durumda olduğunu" ifade eden Filiz, "Gençlerimize istihdam sağlayacak bir organize sanayi bölgesini uygulamaya geçirmeliyiz. Bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
 
Toplantının sonunda partiye yeni katılanlara rozetleri takıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler