AK Parti Çankırı ilçe adayları belli oldu

AK Parti Çankırı ilçe adayları belli oldu

Liste oldukça sürpriz isimlerle dolu.

Uzun süredir beklenen AK Parti Çankırı ilçe belediye başkan adayları açıklandı. İşte ilçe adayları

Atkaracalar Rifat Altıntop, Bayramören Rıfat Adaşoğlu, Çerkeş Hasan Sopacı, Eldivan Hüseyin Kantaş, Ilgaz Mehmet Öztürk, Kızılırmak Bayar Soysal, Korgun Halil Öz, Kurşunlu Şakir Kaymak, Orta Bayram Yavuz Onay, Şabanözü Ali Çapcı, Yapraklı Ali Hasekioğlu.

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ
Kızılırmak Belediye Başkan adayı Bayar Soysal "Memleket ve Kızılırmak için hayırlı olsun. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek için gereken gayreti gösterecek ve partimizin Kızılırmak'ta yeniden seçimi kazanması için teşkilatımızla birlikte çalışacağız." dedi.

ŞAKİR KAYMAK: BÖLÜNMEDEN BİRLİK İÇERİSİNDE
KURŞUNLU'DA SEÇİMİ KAZANACAĞIZ
AK Parti Kurşunlu Belediye Başkan adayı Şakir Kaymak Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Doğduğumuz yere hizmet etmek için, yaşanabilir bir Kurşunlu inşa etmek için aday adayı olmuştum. Birbirinden değerli 4 kardeşimle birlikte süreci bu günlere getirdik. Genel Merkezimiz adaylığa beni uygun görmüş. Ben de arkadaşlarımla ve teşkilatımla birlikte en iyi şekilde çalışarak seçimi kazanacak ve Kurşunlu için hayal ettiğimiz projelerimizi gerçekleştireceğiz." dedi. Başkan adayı Kaymak "Adaylık açıklaması sonrası Ruhi Şeker kardeşimin beni ilk kutlayanlar arasında olması ve 'Seçimi birlikte çalışarak kazanacağız' temennisinde bulunması beni ziyadesiyle mutlu etmiştir." dedi.

ALİ ÇAPCI: HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
AK Parti'nin Şabanözü belediye başkan adayı Ali Çapcı; "İşimize devam ediyoruz. İlçemizi yaşanılır bir kent, Çankırı'da marka bir ilçe olması için bugüne kadar yaptığımız çalışmaların üzerine koyarak devam edeceğiz inşallah. Bizlerden desteğini esirgemeyen başta ilçe teşkilatımıza, il başkanımıza, il yönetimimize, sayın milletvekillerime, sayın Mehmet Ali Şahin'e ve Genel Merkez yöneticilerimize teşekkür ediyor, durmak yok yola devam diyorum." dedi.
il, ilçe yönetimimize

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
37 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler