AK Parti Çankırı'da listeler şekillendi

AK Parti Çankırı'da listeler şekillendi

Merkez Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi'nde isimler netleşmeye başladı.

AK Parti Çankırı'da liste savaşı son saatlerini yaşarken, Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgiler yeni listenin ilk işaretlerini veriyor.

Çankırı Merkez Belediye Meclis üyeliği mücadelesinde İrfan Dinç'in kontenjan adayları Kamil Filiz, İbrahim Acar ve Mehmet Ünal olarak şekillendi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Listede yer alan isim sıralamasına göre 1. sırada Av. Kadir Çelik, 2. sırada Hüseyin Boz, 3. sırada Fatma Öztürk yer alıyor. Listede kazanacaklar sıralamasına bakıldığında Durmuş Karataş, Ahmet Kılıç, Ahmet Özkan yer alırken ikinci kadın aday olarak Eczacı Özlem Önel ile 12. sırada Ömer Korkmaz'ın yer aldığı bilgisine ulaştı.

Celal Kaman, Nail Altıparmak, Mithat Kılıç ve Rafet Alemdar'ın listelerde yer alamadığı öğrenilirken belediye başkan adaylarından Erdal Yıldız'ın ise İl Genel Meclisi listesinde yer alması için gelen teklife 'hayır' yanıtı verdiği bildirildi.

Merkez'de il genel meclis üyeliği sıralaması İl eski başkanlarından Abdulkadir Şimşek'in ilk sırada yer aldığı, Osman Canbaz, Visali Kara ve Hüseyin Çetiner'in de yer aldığı öğrenildi. 5. Sırada Arif Yüksel ismi yer alıyor.

İLÇELERDE ÖNE ÇIKAN İSİMLER
İl Genel Meclis Üyeliği için Orta'da Enver Güngördü'nün, Yapraklı'da Mahir Özdemir, Şaban Ceylan, Ilgaz'da Harun Tosyalıoğlu, İlhan Dikmen, Eldivan'da Latif Ak, Faruk Dilsiz, Orta'da Ahmet Başkaya, Bayramören'de Ahmet Çelik, Çerkeş'de Ahmet Ünaldı, Atkaracalar'da Ahmet Ulusoy, Cengiz Öngel, Kızılırmak'da Tuğrul Kaya, Kemal Yılmaz, Kurşunlu'da Ruhi Şeker'in ilk sıralarda yer aldıkları öğrenildi. 

KIZILIRMAK'DA AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ SIRALAMASI
AK Parti'de Bayar Soysal'ın Belediye Başkan adayı olarak girdiği yerel seçimlerde; Hasan Hüseyin Koç, Gürsel Gül, Musa Güler, İskender Karaca, Besim Akça, Mustafa Aydın, Mustafa Kaya belediye meclis üyeliği sıralamasını oluşturdular. Kontenjan adayı ise Bedia Gökçe.

ILGAZ'DA BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ SIRALAMASI
Mehmed Öztürk'ü belediye başkan adayı olarak açıklayan AK Parti'de, Ilgaz belediye meclis üyeliği sıralaması ise; Bekir Akbak, Hüseyin Hamdi Çınaroğlu, Zekeriya Bahçeci, Abdurrahman Delican ve Mukadder İpekoğlu olurken kontenjan adayı Bayram Erdemoğlu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler