AK Parti Çankırıda saflar çok belli!

AK Parti Çankırı'da 'saf'lar çok belli!

Cumartesi günü gerçekleştirilen AK Parti Çankırı İl danışma Meclisi toplantısında ortaya çıkan fotoğraf, parti içerisinde safların oluştuğunu göstermekte.

Dün 100. Yıl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti Çankırı İl Danışma Meclisi Toplantısına Belediye Başkanı İrfan Dinç ve milletvekili Hüseyin Filiz'in konuşmaları damga vurdu! Dinç yaptığı konuşmada "... Baştan beri söylüyorum, Konağın Kırkevler'e yapılmasına karşıyım" derken, Başkanı olduğu Belediye Meclisi'nden Hükümet Konağının yeri ile ilgili olarak geçen değişiklik kararlarını unutmuş gibi görünüyordu.

Milletvekili Hüseyin Filiz de "... Ancak bizim dışarıdan muhalefete ihtiyacımız yok" derken, AK Parti içerisinde yaptığı çıkışlarla "kendisinin" muhalefet (!) olduğuna işaret ederken parti içinde derin bir çatlağı ve Belediye Başkanı Dinç'le birlikte hareket ettiğini gözler önüne seriyordu.
 
ÇİVİTCİOĞLU: SEÇİM STARTINI VERDİK
Toplantıya başta AK Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu olmak üzere, milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve partililer katıldı.
 
Toplantının açılışında bir konuşma yapan İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, seçim çalışmalarının startını verdiklerini kaydederek, yapılan yatırımlar üzerinden muhalefete yüklendi ve "Hizmet siyasetinin tek adresi AK Parti, laf siyasetinin tek adresi de muhalefet partileridir” dedi. 
 
DİNÇ: KONAĞIN KIRKEVLER'E YAPILMASINA KARŞIYIM!
Toplantıda söz alan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, halktan aldıkları gücü halkın menfaati için kullandıklarını belirterek, 9 yıllık belediye başkanlığı sürecinde 300 milyon lirayı aşan projeler ürettiklerini söyledi ve sözü hükümet konağı ile ilgili yapılan tartışmalara getirdi. Dinç; “Bu konu bizim hesaba çekileceğimiz bir konudur. Baştan beri söylüyorum, konağın Kırkevler’e yapılmasına karşıyım. Çünkü insanlarımız bir evrak için adliye - valilik derken, dolap beygiri gibi gezdirilecek. Kimse beni vali ile karşı karşıya getirmeye çalışmasın. Konunun yeniden ele alınması ve değerlendirilmesi gerekir diye düşünüyorum” dedi.
 
FİLİZ: BİZİM DIŞARIDAN MUHALEFETE İHTİYACIMIZ YOK!
Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz de, kendilerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek aldıklarını ve bu kapsamda çalışmalar yürüttüklerini kaydetti ve İl Başkanı Salim Çivitcioğlu’nun konuşmasına atıfta bulunarak, "Salim Bey MHP ve CHP’den bahsetti. Ancak bizim dışarıdan muhalefete ihtiyacımız yok. Sizlerden laf üretenlerle, hizmet üretenleri birbirinden ayırmanızı ve ayrı ayrı kefeye koymanızı özellikle rica ediyorum” dedi. 
 
ŞAHİN: TASARRUF İLİMİZ VALİSİNDE
Çankırı Milletvekili İdris Şahin ise kendisinden önceki konuşmacıların sözlerinin bir kısmına katılmadığını ifade etti. Hükümet konağı tartışmaları üzerinden muhalefete yüklenen Şahin, “Hükümet konağının deprem testini valimiz yaptırmış ve bu yatırımın gelmesinde büyük çaba harcamıştır. Yeni hükümet konağı yeri ile ilgili tasarrufun ilimiz valisinde olduğunu özellikle ifade etmek istiyorum. Ben ne söylediysem, tüm sözlerimin sonuna kadar arkasındayım. Bunu siyaset malzemesi haline getirenler var." derken, milletvekili Hüseyin Filiz’le aralarında herhangi bir sıkıntının söz konusu olmadığını da sözlerine ekleyerek, “Biz iki ortağız ve kesinlikle birbirimize rakip değiliz. İlgi alanlarımız farklı ve farklı kulvarlardan hizmet getirme gayretindeyiz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler