AK Parti Çankırının temayülüne gölge düştü!

AK Parti Çankırı'nın temayülüne gölge düştü!

Şayet ortaya atılan iddialar doğruysa, temayül öncesi AK Parti Orta ilçe teşkilatında yaşanılanlar evlere şenlik...

Bugün Çankırı Merkez'de yapılacak AK Parti'nin temayül yoklaması öncesinde Orta İlçe teşkilatında yaşanılan gelişmeler güne damgasını vuracak türden.

Sözcü18 Haber merkezinin elde ettiği ilk bilgilere göre AK Parti Orta ilçe teşkilatında akşam saatlerinde ortaya çıkan skandal haber, yapılacak temayül yoklamasına bir hayli gölge düşürecek.

AK Parti'nin Orta Belediye başkan aday adaylarından Yavuz Pehlivanoğlu'nun iddiasına göre, temayül oylamasında tercih yapacak yaklaşık 45 kişilik listenin büyük bir bölümü, İlçe Başkanı Halil Akpunar tarafından sandığa gitmeye saatler kala değiştirildi.

Belediye başkan aday adayı Yavuz Pehlivanoğlu, Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Bugün AK Parti Orta ilçe teşkilatında yaşanılan gelişmeler hiç de hoş değil. Orta İlçe Başkanı sayın Halil Akpunar, 6 aday için oy kullanacak yaklaşık 45 kişilik listede çok sayıda ismi değiştirmekte hiçbir beis görmemiş. Elde ettiğim bilgiler listeye yeni giren isimlerin tercihlerini tek isim üzerinde yapacakları şeklinde. Orta'nın kaderini Halil Akpunar ya da başka bir isim tayin edemez. Etmemeli de. Durum hiç hoş değil. Yaşanan durumu İl Başkanı sayın Salim Çivitcioğlu'na da aktardım. Umarım İlçe Başkanı tarafından yapılan yanlış işlemler oylama öncesi düzeltilir" dedi.

YAYLAKENT ADAY ADAYLARI DA DURUMDAN RAHATSIZ
Öte yandan Orta İlçe Başkanlığında temayül yoklamasına saatler kala yapıldığı iddia edilen 'isim değişiklikleri' ile ilgili olarak AK Parti Yaylakent belde aday adaylarının da rahatsızlık duyduğu ve tepkilerini bugünkü oylamanın yapılacağı ilk saatlerde Çankırı Merkez'de dile getirecekleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler