Ak Parti de start verdi

Ak Parti de start verdi

Ak Parti Çankırı İl Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonda heyecan doruktaydı.

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı, seçim çalışmalarını bugün 100. Yıl Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen coşkulu ve heyecan dolu bir organizasyon ile başlattı.

Bugünkü toplantıya Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu başta olmak üzere 12 Haziran seçim listesine giremeyen milletvekili Dr. Nurettin Akman, Belediye Başkanı İrfan Dinç, milletvekili adayları İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, Kadın Kolları Başkanı Fatma Öztürk, Ak Parti Miletvekili aday adayı Ebru Diker ile il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

akparti-start-resim-99.jpg

12 Haziran aday listesine giremeyen MKYK üyesi Milletvekili Suat Kınıklıoğlu'nun ise telgraf gönderdiği ve "Ak Partinin 12 Haziran genel seçim beyannamesi çalışmaları nedeniyle etkinliğe katılamadığını" belirttiği öğrenildi. Kınıklıoğlu'nun "Aday olmasam da seçim çalışmalarında aktif olarak görev alacağım" mesajı henüz tazeliğini korurken bugünkü toplantıya katılmamasının da başka nedenleri olabileceği de salondaki partililerce ifade edilmekteydi..

akparti-cankiri-toplanti-resim-05.jpg

Toplantıda konuşan İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, listede yer alan iki milletvekili adayının da Çankırı insanı tarafından yakından tanındığına dikkat çekerek "Bizden biri, iki tane yiğit Çankırı evladı. Ak parti belde, ilçe ve il teşkilatlarımızı tam kadro bu salonda görüyorum ve hepinizden büyük bir gayret bekliyorum" dedi.

ak-parti-start-resim-06.jpg

DR. AKMAN: SİYASET BİR YARIŞTIR
Dinç’in konuşmasının ardından Milletvekili Nurettin Akman kürsüye gelerek, siyasetin bir yarış olduğunu kaydedip, coşkulu teşkilata vurgu yaptı. Parti anlayışı ile değil, bir dava olarak yola çıktıklarını kaydeden Akman, “Çankırılının artık söyleyeceği bir şey kalmadı. Bu topraklardan çıkmış ve bu topraklarda ticaret yapan iki adayı meclise gönderecek” dedi.

ak-parti-start-resim-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler