Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çankırıdan geçti

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çankırı'dan geçti

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek ve beraberindekiler Çankırı'da gezi ve incelemelerde bulundular.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek ve beraberindekiler dün Çankırı'da gezi ve incelemelerde bulundular.

Geziden fotoğraflar için

Ak Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve Seçim İşlerinden Sorumlu Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Meral Kirişçioğlu'nun da katıldığı inceleme gezisinde, ev sahipliğini Belediye Başkanı İrfan Dinç ile çiçeği burnunda yeni İl Başkanı Salim Çivitcioğlu yaptı.

Bugün Kastamonu İl Danışma Meclisi toplantısına katılmak için dün Ankara'dan hareket eden İpek ve beraberindeki heyet, Kastamonu öncesi saat 15.00 - 19.00 arasında Çankırı'da incelemelerde bulundular.

Dr. Rıfkı Kamil Urga Çankırı Araştırmaları Merkezinde Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, Çankırı Baro Başkanı İdris Şahin ve Çankırı Belediye Meclis Üyeleri Fatma Öztürk ile Rafet Alemdar tarafından karşılanan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek ve beraberindeki heyete Çankırı yöresine ait yemeklerden ikram edildi.

Yemeğin ardından, Genel Merkez ve Çankırı teşkilatının oluşturduğu ekip, Tuz mağarasının yolunu tuttu. Mağaranın geçmişini, üretim kapasitesini ve turizm açısından olabilecek cazibe ve buna benzer girişimler hakkında değerlendirme ve incelemelerde bulunan heyet, mağara gezisinin ardından Buğdaypazarı(Hazimiye) Medresesine geçti.

TUZ MAĞARASI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİLMELİ
Çankırı'da Ak Parti Genel Merkezi tarafından takdir edilen çalışmaların olduğunu belirten Haluk İpek "Öncelikle şunu bilmenizi isterim ki; kısa bir zaman içerisine sığdırdığımız Çankırı gezisinden ve misafirperverliğinizden ben ve arkadaşlarımın memnun kaldığını ifade etmek istiyorum. Burada inceleme fırsatını bulduğumuz Çankırı Belediyesi bünyesinde bulunan Dr. Rıfkı Kamil Urga Çankırı Araştırmaları Merkezi ile Tuz mağarasından oldukça etkilendim. Birisi tarihi ve kültürel bakımdan çok zengin, diğeri de kapasite ve kalite açısından zengin. Buraları en kısa zamanda en iyi şekilde değerlendirmeliyiz"dedi.

DR. RIFKI KAMİL URGA İLE İLGİLİ RAPOR HAZIRLANMASI İSTENDİ
Misafirler arasında bulunan Ak Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ise, Dr. Rıfkı Kamil Urga Çankırı Araştırmaları Merkezi için gerekli desteğin sağlanması için Başbakan'a sunulmak üzere Belediye Başkanı İrfan Dinç'ten bir rapor hazırlaması talebinde bulundu.

Buğdaypazarı(Hazimiye) Medresesinde yapılan sohbet ve ikramların ardından Ankara'dan gelen grup saat 18.00 sularında Kastamonu'ya gitmek üzere Çankırı'dan ayrıldı.

(Fotoğraflar: Çankırı Belediyesi Basın Bürosu)

Meraklısına not: 15 Kasım 2009 tarihinde Çankırı'ya gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ankara milletvekili Bülent Gedikli, Çankırı Valisi Şemsettin Uzun tarafından yaren evinde ağırlanmış ve o günkü davranışı Sözcü18 sayfalarında eleştirilmişti. Dünkü ziyaret sırasında Vali Uzun'un programda yer almamasını kendisi adına olumlu bir davranış olarak değerlendirdiğimizin bilinmesini isteriz. (Editör)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler