Ak Parti Şabanözünde yeni başkan Bahri Nalbant

Ak Parti Şabanözü'nde yeni başkan Bahri Nalbant

3 dönemdir Şabanözü ilçe başkanlığı görevini yürüten Alaaddin Kahyaoğlu parti tüzüğü gereği bugünkü kongrede aday olamadı.

Ak Parti ilçe kongrelerine bugün Korgun ve Şabanözü ile devam edildi. Her iki kongreye de bölge milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz katıldı.

Şabanözü'ndeki bugün saat 14.00'de Çağrı lokantasında başlayan kongre Bahri Nalbant başkanlığında tek liste ile gerçekleşti. İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ile Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Boz'un da katıldığı kongre, bölgede yoğun kar yağışı ve kongrede tek listenin yarışması nedeniyle ilgi oldukça azdı. Oylamaya katılan 70 delege de bunun en büyük göstergesiydi.

Üç dönemdir Şabanözü Ak Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten Alaaddin Kahyaoğlu'nun parti tüzüğü gereği seçimlere katılmadığı kongrede Bahri Nalbant başkanlığındaki liste oylanarak kabul edildi.

Kongre sonrası Şabanözü Ak Parti İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu:

Başkan: Bahri Nalbant

Yönetim Kurulu: Hülya Ertonga, Rahime Orhan, Ali Osman Güloğlu, Ahmet Kolsuz, Şakir Aydın, Cemal Seçen, Mehmet Aydoğdu, Mustafa Dülger, Mustafa Arslan, Ali Ünal, Mehmet Kavlak, Ömer Taşdelen, Hüseyin Dülger.

Kongrede ayrıca 34 üst kurul delegesi de belirlendi.

BAŞKAN NALBANT: ÇITAYI YÜKSELTTİK

Yapılan seçimler sonucunda başkanlık görevine seçilen emekli bankacı Bahri Nalbant Sözcü18 Haber Merkezine yaptığı açıklamada "Şabanözü'nde Ak Parti tabanında yeni bir heyecan getirerek göreve seçildik. Eğitim durumu yüksek bir yönetim kurulu listesi oluşturuldu. Siyasette bölgede biraz çıtayı yükselttiğimizi düşünüyorum. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte uyumlu ve verimli bir çalışma yaparak Ak Parti'nin gücüne güç katmayı hedefliyoruz" dedi.

Ak Parti Şabanözü İlçe Başkanlığına seçilen Bahri Nalbant, Çankırı ING Bank'da müdürlük görevini sürdürürken emekliye ayrılarak Şabanözü - Karaören mahallesinde yaşamını sürdürüyordu.

KORGUN'DA İLÇE BAŞKANI DEĞİŞMEDİ

Sabah saatlerinde gerçekleştirilen Ak Parti Korgun ilçe kongresinde mevcut başkan Mehmet Serter bir kez daha ilçe başkanlığı görevine seçildi.

Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: İsmail Mutluer, Ali Serim, Mustafa Karaböl, Murat Işık, Ali Özdemir, Ahmet Arslan, Yunus Baloğlu, Tevfik Duman, Faruk Özen, Burhan Albayrak, İzzet Uysal, Kamil Türkyılmaz, Hasan Hüseyin Öz, Ahmet Toprak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler