AK Parti toplantısında yumruklar konuştu

AK Parti toplantısında yumruklar konuştu

Akşam saatlerinde gerçekleşen olay şaşkınlık yarattı.

Bugün Çankırı'da gerçekleştirilen AK Parti İl Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısının kapanış saatlerinde ilginç bir olay yaşandı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre; 100. Yıl Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Danışma Meclisi toplantısının tamamlanmasından sonra çıkış kapısına doğru yönelen İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, burada milletvekili Hüseyin Filiz'in danışmanı Ercan Irmak ile karşılaştı.

Danışman Irmak'a yönelen İl Başkanı Çivitcioğlu "Sağda solda aleyhimde konuşuyor muşsun! Ne konuştuğunu bileceksin!" diyerek Irmak'ın yüzüne yumruk attığı iddia edildi. Olayın yaşanmasından sonra araya girenler olduğu gibi İl Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Çelik'in de danışman Irmak'a saldırdığı ve kısa süreli bir arbede yaşandığı öğrenildi.

İl Başkanı Çivitcioğlu ve il yönetim kurulu üyesi Çelik'ten aldığı darbelerle neye uğradığını şaşıran danışman Ercan Irmak, çevrede bulunan diğer partililer tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. 

AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun yaşanan olayla ilgili olarak açıklama yapması bekleniyor.

MİLLETVEKİLİ FİLİZ TOPLANTIDA YOKTU
Öte yandan, AK Parti'nin bugün Çankırı'da gerçekleştirdiği istişare toplantısına Ankara'daki görevi nedeniyle milletvekili Hüseyin Filiz'in katılmadığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler