Ak Parti Türkiyenin ve dünyanın markasıdır

"Ak Parti Türkiye'nin ve dünyanın markasıdır"

Ak Parti Çankırı Merkez İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan Musa Çağlar ilk açıklamasını yaptı.

Çankırı Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Musa Çağlar yazılı bir açıklama yaparak “Biz Türkiye ve dünyanın markası haline gelmiş çok büyük bir camianın mensuplarıyız” dedi. Çağlar açıklamasının devamında şunları kaydetti:

Çankırı Ak Parti Merkez İlçe Kongremiz, büyük bir coşku ve heyecan içinde, şölen havasında, büyük bir düğün gibi yapılmış, bu da bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bunun yegane nedeni beraberliğimiz, birliğimiz, bütünlüğümüz, görüşlere olan saygımız ve gönül birliği içinde olan partililer ile karşılıklı anlayışımız ile muhabbetimiz olduğunu biliyor ve bunun daha da gelişerek devamını temenni ediyoruz.

Başta bu mutlu günümüzde bizleri himayesinden ayırmayan, katılımları ile bizleri şereflendiren, bilgi, görgü ve tecrübeleri ile yolumuza ışık tutan Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ekrem Erdem ve Başbakan Yardımcımız, Yozgat Milletvekilimiz Sayın Bekir Bozdağ beye minnetlerimizi sunuyor, saygı ve muhabbetlerimizle ve en kalbi duygularımızla teşekkür ediyoruz.

Sonra her anlamda bizlerden desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimize de şükranlarımızı sunuyor, gönülden teşekkür ediyoruz.

Ayrıca her zaman yanımızda olan, tüm çalışmalarımızda ve yine her zaman, her işimizde desteklerini gördüğümüz Belediye Başkanımız İrfan Dinç ve Ak Parti İl Başkanımız Salim Çivitcioğlu ile Ak Parti Merkez İlçe Başkanımız Hüseyin Boz’a da teşekkür ederiz. Bazı ilçe belediye Başkanları ile delegelerimiz, partililer ve çok kıymetli vatandaşlarımızın katılımı ve katkıları da bizlere çıktığımız bu yolda güç vermiş, heyecan katmıştır. Değerli basınımıza ve katılan herkese şükranlarımızı, saygı ve muhabbetlerimizi sunarız.

Bu bayrağı devraldığımız Merkez İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Boz ve önceki Merkez İlçe Yönetim Kurulunun fikir ve projeleri ile bizleri bundan sonra da destekleyeceklerine, yardımlarını esirgemeyeceklerine olan inancımız tamdır.

Biz Türkiye ve dünyanın markası haline gelmiş çok büyük bir camianın mensuplarıyız. Ak Parti, milletimizden aldığı güçle ve güvenle hep büyüdü, istikrarlı bir şekilde bu günlere geldi. Bunun bilinci içinde olmak sorumluluk duygularımızı daha da kamçılamakta, bizleri birbirimize ve milletimize daha da kenetlemektedir. Atacağımız tüm adımlarda bu duygu ve düşünceler ile doğru olanı yapma, yazma, uygulama gayreti içinde olacağız.

Yeni oluşturduğumuz Merkez İlçe Yönetim Kurulumuz ile daha güçlü ve müreffeh bir Çankırı için çalışmalarımıza yön vereceğiz. Daha geniş bir katılımla, daha güçlü bir ekibe sahip parti teşkilatları oluşturmaya bugünden itibaren başlamış bulunmaktayız.

Bundan sonraki çalışmalarımızın her aşaması partimizin ve Yaranlar şehri Çankırı'mızın bütün değerlerlerini birleştirme ve kucaklaştırma gayreti içinde sürdürülecektir. Amacımız yıkan değil yapan, üzen değil sevindiren, dağıtan değil toparlayan, parçalayan değil bütünleştiren olmaktır.
Çankırı’da bütün mahalle, köy ve beldeleri kapsayan, dünya görüşü her ne olursa olsun herkesle bir arada olan, hemşehrisinin derdi ile dertlenen, mutluluğu ile sevinen bir yönetim anlayışımız olacaktır. Her türlü adaletsizliğin ve kutuplaşmanın karşısında yer alan, Allah için çalışan, hizmetin nimet olduğunu bilen ve benimseyen, genç ve aktif bir Merkez İlçe Yönetim Kurulu ile yola devam edeceğiz.

Bu düşünce ve duygularla Çankırılı bilincini oluşturmayı, güçlendirmeyi hedefliyor, tüm Çankırı halkından çalışmalarımızda bizlere destek olmalarını istiyor, dualarınızı talep ediyoruz. Bir olalım, iri olalım, diri olalım”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler