AK Partide başkan adayları sınavda!

AK Parti'de başkan adayları sınavda!

Yerel seçimlere hazırlık sürecinde AK Parti'den yeni bir aşama...

AK Parti Çankırı İl Başkanlığında mesai yoğun bir şekilde hız kesmeden devam ediyor.

İlçelerde gerçekleştirilen 'istişare toplantıları hızla devam ederken İl Başkanlığında belediye başkan adayları da özel görüşmelere alınmaya başlandı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre bugün Kızılırmak ve Yapraklı'da 'ilçe istişare toplantıları' gerçekleşirken akşam saatlerinde de Orta'dan 'belediye başkan aday adaylığı' başvurusunda bulunan 6 isim AK Parti İl Başkanlığında 'neden aday adayı' olduklarını açıklama gayretinde bulundular.

Çankırı Merkez ve ilçelerden 'belediye başkan aday adayı' başvurusunda bulunan 50 ismin hafta sonuna kadar İl Başkanlığının davetiyle böylesi bir sınavdan geçeceği öğrenildi.

SABAH KIZILIRMAK, ÖĞLEDEN SONRA YAPRAKLI
AK Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun da katıldığı 'ilçe danışma kurulu' toplantılarının bugünkü durakları Kızılırmak ve Yapraklı oldu.

Günün ilk toplantısı Kızılırmak ilçesinde gerçekleşti. Burada belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan mevcut başkan Bayar Soysal ile Bahattin Güler kendilerini partililerine anlatma ve Kızılırmak ile ilgili projelerini anlatma fırsatı buldular.

Toplantının coşkusundan etkilenen İl Başkanı Salim Çivitcioğlu da Twitter'dan paylaştığı fotoğrafla birlikte "Kızılırmak ilçe danışma meclisi o kadar temposu yüksek, o kadar coşkulu ki mikrofonu bırakmak mümkün değil" diyerek yaşadığı heyecanı paylaştı.

aa-akparti-salimcivitcioglukizilirmaktoplantisi-sozcu-resim-09.jpg

Sonrasında Yapraklı'ya geçen İl Başkanı Çivitcioğlu burada da 4 aday adayının mikrofon karşısındaki performanslarından mutlu olacak ki, objektiflere poz verirken tebessümü yüzünden eksik etmiyordu.

aa-akparti-yapraklidanismatoplantisi-salimcivitcioglu-sozcu-resim-09.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler