AK Partide Dünya Kadınlar Günü

AK Parti'de 'Dünya Kadınlar Günü'

Partinin Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Uzay Düğün Salonunda kutladı...

AK Parti Kadın Kolları tarafından Uzay düğün salonunda gerçekleştirilen organizasyon ile '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' kutlandı.

Programa Çankırı milletvekilleri Av. İdris Şahin ile Hüseyin Filiz başta olmak üzere, AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Belediye Başkanı İrfan Dinç eşleri ile birlikte katıldı.
 
Kutlama; AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Fatma Öztürk'ün açılış konuşmasıyla başladı. Öztürk "Bugün Dünya kadınlar günü, bütün dünya kadınına verilen önemi gösterircesine ya da, ona yapılan haksızlığı örtercesine, kutlanan bir gün! Eğer bugün içerisinde kadın eş olduğunu, kadının iffet olduğunu hatırlatacaksa birileri, ne güzel veya kadının cennet olduğunu;
 
Cehennem’in kilidi o olduğunu anlayacaksa zalim yürekler, ne mutlu! En önemlisi de kadının, Hazreti Muhammed’i dünyaya getiren ana olduğunun sırrına varabileceklerse, işte o zaman insanlığımızı kazanmış oluruz. Bütün bu dileklerin gerçekleşmesi umuduyla; Kadınlarımızın Dünya Kadınlar gününü kutluyorum" dedi.
 
Programda söz alan İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ise "Türk toplum ve aile yapısında aile dokusunun temelini oluşturan kadınların, özverinin ve şefkatin kaynağı durumundadır. Huzurlu, mutlu, sağlıklı bir toplumun temel taşları olan ve bizi biz yapan, hiçbir karşılık beklemeden sevgi ve şefkatlerini bizlere sunan tüm kadınlarımıza sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum" dedi.
 
2013-03-03-0230-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler