Ak Partide gaz alma hamlesi!

Ak Parti'de gaz alma hamlesi!

106 delegenin silinmesiyle kaynayan Ak Parti tabanında gündem değiştirme operasyonu devreye konuldu.

Ak Parti Çankırı İl Kongresi öncesinde yaşanan Merkez İlçe'ye ait 106 delegenin silinmesi operasyonunun ardından parti tabanında yaşanılan kaosu dindirme adına yeni bir hamle yapıldı.

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre yarın (31 Mart Cumartesi) saat 10.00'da İl Başkanlığı binasında bir temayül yoklaması gerçekleştirilecek.

Bölge koordinatörü Bolu milletvekili Fehmi Küpçü'nün de katılacağı öğrenilen temayül yoklamasında "İl Başkanı adayı" olarak gündemde isimleri konuşulan mevcut İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ile Hüseyin Boz'un oylanacağı öğrenildi.

Temayül yoklamasına başta Ak Parti İlçe Başkanları olmak üzere, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, seçilmiş ilçe ve belde Ak Partili belediye başkanları, ilçe kadın kolları başkanları, ilçe gençlik kolları başkanları il ve İl Gençlik Kolu ve İl Kadın Kolu Başkanı "il başkan adayı" tercihini bildiren oylamaya katılacak.

Deneyimli siyasetçiler Ak Parti Çankırı İl Başkanlığında yarın yapılacak temayül yoklamasının parti tabanında yaşanan kaosu bir nebze de olsa hafifletmeye yönelik olduğunu belirtiyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler