AK Parti'de İl Kongresi öncesi skandal!

AK Parti'de İl Kongresi öncesi skandal!

14 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek AK Parti Çankırı İl Kongresi öncesi flaş gelişme.

14 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek AK Parti Çankırı İl Kongresi öncesi flaş gelişme.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre AK Parti Merkez İlçe Kongresi sonucu il delegesi olarak belirlenen 206 isimden 106 tanesi Genel Merkez tarafından iptal edildiği iddia ediliyor.

Edinilen bilgilere göre AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından 106 delegenin iptal gerekçesi olarak aynı soyadlarının yaygın olarak kullanılması gerekçe gösterilebilir.

Haber Merkezimizin elde ettiği bilgilere göre Çankırı Merkez İlçe Kongresinden çıkan delege listesine yapılan yoğun itirazları Genel Merkez'de değerlendirmeye alındığı ve 206 delegenin 106 tanesinin iptali yoluna gidildiği şeklinde.

HABER AK PARTİ TABANINDA BÜYÜK ŞOK YARATTI

AK Parti Çankırı İl Kongresine sayılı günler kala yaşanan bu beklenmedik gelişme akşam saatlerinde Çankırı'ya düştü. Parti tabanında dalga dalga yayılan haber akşam saatlerinde netleşti.

Kendilerine ulaştığımız bazı partililer "Duyduklarımıza inanmak istemiyoruz ama olay fısıltı halinde parti tabanında hızla yayıldı. 17 Mart Cumartesi günü MHP İl Kongresinde yaşanılanlar henüz hafızalarda." derken başta İl Başkanı Salim Çivitcioğlu olmak üzere bölge milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz'in konuyla ilgili yapacakları açıklama merakla beklenmekte.

ŞAHİN: BENİM BİLGİM YOK

Haberle ilgili olarak kendisine ulaştığımız AK Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin "Söylediğiniz konuyla ilgili benim herhangi bir bilgim yok. Siz haberi nereden aldınız? Ben Hüseyin beyi arayarak bilgisi olup olmadığını öğreneyim" dedi ve konuşmayı sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
61 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler