AK Parti'de şok istifa

AK Parti'de şok istifa

Bu kez istifa Kızılırmak'tan geldi.

Kızılırmak’ın bilinen üretici ve iş adamlarından Kızılırmak Çeltik Üreticileri Birliği Başkanı ve Ak Parti Kızılırmak Belediye Meclis Üyesi Rıfat Koç üyesi bulunduğu Adalet ve Kalkınma Partisinden istifa ettiğini açıkladı.

İstifasıyla ilgili olarak Sözcü18'e konuşan Rıfat Koç, “Ben Kızılırmaklıyım ve her şeyin Kızılırmak için iyi olmasını isteyen de bir Kızılırmak sevdalısıyım. İlçemin daha iyi bir geleceği için özellikle 30 Mart 2014 seçimlerin de Kızılırmak‘ın geleceğini hazırlayacak yeni yüzlere, yeni insanlara ihtiyacı olduğunu üyesi bulunduğum partime başta İl Başkanı ve sayın vekillerimiz olmak üzere hep ifade etmişimdir. Ancak Kızılırmak’ın geleceği pahasına mevcut yönetimin devamını onaylamak, Kızılırmak’ın geleceğine yapılan en büyük kötülüktür. Kızılırmak benim için birilerinin hatırına feda edilemeyecek kadar önemli bir ilçedir.

Bu şartlar altında Adalet ve Kalkınma Partisi'nde daha fazla kalamayacağım için 07.02.2014 tarihi itibarıyla istifamı İl Başkanına verdim. Benim için önemli olan Kızılırmak'tır ve öyle kalacaktır. Kadirşinas hemşerilerime selam ve saygılarımı sunarken Cenab-ı Hakkın Kızılırmak için hayırlı sonuçlar vereceğine inancım sonsuzdur.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler