Ak Parti’deki emanet oylarımızı geri alacağız

Ak Parti’deki emanet oylarımızı geri alacağız

MHP Çankırı milletvekili Ahmet Bukan, Bosna-Hersek gezisi öncesinde Sözcü18'e konuştu.

MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan, yarın ve cumartesi günü gerçekleşecek Bosna-Hersek gezisi öncesi Sözcü18 Haber Merkezine önemli açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Bukan "MHP olarak hedefimiz Çankırı'da birinci parti olmaktır" dedi. Çankırılı seçmenin milliyetçi ve muhafazakar düşünce yapısına dikkat çeken Bukan "Rakamlar göstermektedir ki, bugüne kadar yapılan seçimlerde öyle ya da böyle Çankırılı seçmenin yüzde 80'i MHP'ye oy vermiştir. Çankırı insanı MHP'ye karşı sevgi doludur. Bizim öncelikli hedefimiz MHP'ye oy vermiş bu insanları tekrar partimize yönlendirmektir" dedi. Bukan sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Bölge insanımız milliyetçi muhafazakar bir yapıya sahiptir. Son seçimlerde AKP’ye giden emanet oyları önümüzdeki seçimde geri alacağız. MHP’nin başta Orta Anadolu olmak üzere, Çankırı’da yeniden lider parti olması konusunda üzerimize ne düşüyorsa onu yerine getirecek ve bunu gerçekleştireceğiz. Çankırı'daki hedefimiz birinci parti olmaktır. Bunun mücadelesini vereceğiz. Bizim için en kötü sonuç 1-1'dir."

BUKAN, CUMA-CUMARTESİ BOSNA HERSEK’TE
Devlet Bakanı Bursa Milletvekili Faruk Çelik başkanlığında 18-19 Şubat 2011 tarihinde gerçekleştirilecek Bosna-Hersek ziyaretine katılacak isimler arasında Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan da yer alıyor.

SUDAN ZİYARETİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLA

Geçtiğimiz günlerde Devlet Bakanı Faruk Çelik le beraber, Güney Sudan'ın başkenti  Nyala'da Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı (TİKA) tarafından yaptırılacak 150 yataklı hastanenin temelini atma törenine katılan Bukan,  18 Şubat Cuma ve 19 Şubat Cumartesi günlerini kapsayan 2 günlük Bosna-Hersek ziyaretine katılacak.

KAPORTACIMIZ BİLE SUDAN'DA İŞYERİ AÇMIŞ
Sudan ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ahmet Bukan, "Bölgedeki insanların halini görünce, ülkemizin 60 yıl öncesini anımsatan görüntülerle karşılaştım. Sadece başkentte bir gelişme var. Sudan'da Kızılay’ın yapmış olduğu faaliyetleri yerinde gördük. Gönüllü doktor ve hemşirelerle görüştüm. Belirli periyotlarda gönüllü ekipler değişiyor. Kızılay’ın eczanesinden ücretsiz ilaç alınıyor. Günlük 800 kişinin bu yardımdan faydalandığını söylediler. Acile de 200 kişi müracaat ediyormuş." dedi.

Milletvekili Bukan, ülkedeki Türk işadamlarıyla da tanışma fırsatı bulduklarını ifade ederek "Türk işadamlarıyla beraber akşam yemeği yedik. Sıkıntılarını dinledik ve bu sıkıntıları ülkenin Cumhurbaşkanına ilettik. İşadamlarımız, tarımda ve sanayide önemli işlere imza atıyorlar. Orduyu giydiren Türk işadamı, bir diğeri başkentte süpermarket açmış. Seracılık konusunda mesafe almışlar. İplik ve kumaş fabrikası kurulacak. Ülkemizden kaportacı dahi gelmiş ve burada 3 işyeri açmış. İşadamlarımız bu ülkede dernek kuracak kadar çoğalmışlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler