AK Partiden ilk aday adayı

AK Parti'den ilk aday adayı

Atkaracalar Belediye Başkanı Rifat Altıntop, partinin ilk resmi 'belediye başkan aday adayı' oldu.

2014 Mart'ında yapılacak yerel seçimler için hazırlıklarını sürdüren 'belediye başkan aday adayları' arasında heyecan tüm hızıyla sürüyor.

AK Parti'de seçim süreci ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, Atkaracalar Belediye Başkanı Rifat Altıntop, dün partisinin ilçe başkanına 'aday adaylığı' başvurusunu teslim etti.

Konuyla ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Atkaracalar Belediye Başkanı Altıntop "Geride bıraktığımız 5 yıllık süre içerisinde Atkaracalar'a yaptığım hizmetler ortada. Bir 5 yıl daha ilçeme ve vatandaşıma hizmet etme düşüncesiyle aday adaylığı müracaatımı gerçekleştirdim. Allah nasip ederse seçimlere başkan adayı olarak girecek ve Atkaracalar halkının teveccühü ile bir kez daha başkanlık koltuğuna oturacağıma inancım tamdır" dedi.

ATKARACALAR'DA AHMET ULUSOY DA ADAY!
Edinilen bilgilere göre Atkaracalar'da bir önceki dönemde Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan Ahmet Ulusoy'un Mart 2014 seçimlerinde tekrar 'belediye başkan aday adayı' olacağı öğrenildi.

Ulusoy'un 'adaylık' müracaatı için AK Parti'nin açıklayacağı siyasi takvimi beklediği de edinilen bilgiler arasında.

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARININ
TAMAMINA YAKINI YENİDEN ADAY

Öte yandan, AK Partili ilçe belediyelerinden Korgun, Eldivan, Kızılırmak, Yapraklı, Şabanözü, Orta, Ilgaz ve Bayramören belediye başkanlarından birçoğunun yeniden aday olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
38 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler