AK Parti'den ilk seçim bürosu

AK Parti'den ilk seçim bürosu

Yerel seçim kampanyasına geçtiğimiz günlerde başlayan Ak Parti İl Teşkilatı, ilk seçim bürosunu Trafik Şube Müdürlüğü karşısında açtı.

Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Başkanı Salim Çivitciğlu, Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar, belediye başkan aday adaylarından Erdal Yıldız ve parti yönetiminden bazı isimler katıldı.

Açılışta konuşan İl Başkanı Salim Çivitcioğlu seçim bürosunun partiye ve Çankırı'ya hayırlar getirmesini temenni etti. Milletvekili Hüseyin Filiz de Çankırı'ya yatırım çekmeye devam ettiklerini, Ak kadrolar olarak projelere devam edeceklerini belirtti.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç yaptığı konuşmada, ''Benim heybem dolu. Yaptıklarımız ortada. Çankırı'ya vizyon kazandıracak çalışmalara devam edeceğiz'' diye konuştu. Yeni dönemin projelerini çok yakında açıklayacağını belirten Dinç, vatandaşlardan seçim çalışmalarında aktif rol almasını istedi.

İLÇE BAŞKANLARI İLE TOPLANTI
Öte yandan AK Parti Çankırı İl Başkanlığında ilçe başkanlarının da katıldığı toplantı bugün gerçekleşti. Toplantının gündeminin seçmen güncelleme çalışmaları ile ilgili olduğu öğrenildi.

akparti-cankiri-salim-sozcu-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler