AK Parti'den MHP'ye Çankırı jesti!

AK Parti'den MHP'ye Çankırı jesti!

AK Parti'nin Çankırı ilçe belediye başkan adaylarını bugüne kadar açıklamamasının arka planında 'MHP'nin jestine jest' hazırlığı içerisinde olduğu iddiası siyaset gündemine bomba gibi düştü...

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre AK Parti'nin Çankırı ilçe belediye başkan aday adaylarından birini dahi bugüne kadar açıklamamasının arka planında, MHP'ye 'jest yapma' düşüncesinin yattığı iddia edildi..

Konuyla ilgili olarak AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman ile MHP İl Başkanı Hidayet Çelik'in önümüzdeki günlerde biraraya geleceği ve konunun detaylarını konuşacakları da iddialar arasında.

MHP, ILGAZ, ŞABANÖZÜ, ELDİVAN, BAYRAMÖREN VE KIZILIRMAK'
BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI AÇIKLADI
Bilindiği gibi MHP Genel Merkezi bugüne kadar Çankırı'nın Bayramören, Ilgaz, Kızılırmak, Şabanözü ve Eldivan Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

Çerkeş, Atkaracalar, Kurşunlu, Orta, Korgun ve Yapraklı ilçelerinde ise MHP'nin belediye başkan adayları henüz açıklanmadı.

'JEST' HANGİ İLÇELERİ KAPSAR
Konuyla ilgili olarak siyasi kulislerde dolaşan iddialara göre; AK Parti Çankırı teşkilatının MHP'ye halen belediye başkanlıkları devam eden Ilgaz, Şabanözü, Bayramören ve Eldivan'ın dışında, Atkaracalar, Korgun ve Yapraklı'da 'aday' göstermemesinin sürpriz olmaması gerektiği ifade edildi.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler