Çankırı'nın AK Partili gençleri Başbakan Erdoğan'la

Çankırı'nın AK Partili gençleri Başbakan Erdoğan'la

Çarşamba günü TBMM'ni ziyaret eden Çankırı AK Parti Gençlik Kolları üyeleri Başbakan Erdoğan'la kısa da olsa biraraya gelme şansı buldular.

AK Parti Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu üyeleri çarşamba  günü Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz'in konuğu olarak önce Ak Parti Genel Merkezini ve ardından da TBMM’ni ziyaret etti.

TBMM'ni ziyaret sırasında AK Parti grup toplantısına Katılan AK Parti Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu  Üyeleri grup toplantısı sonunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la şeref salonunda bir araya gelerek kısa da olsa sohbet edip, toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 
Grup toplantısı sonunda Meclis Genel Kurulunu da gezerek ardından AK Parti Genel Merkezinde yemek yiyen AK Gençlik üyeleri Genel Merkezi gezdiler.
 
Ziyaretle ilgili konuşan AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı M. Raşit Çelebi “Sayın Milletvekillerimiz ve ekipleri bizimle yürekten ilgilendiler. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ilk defa gören arkadaşlarımız oldu. Oranın havasını tenefüs ettik. Kim bilir; belki aramızdan bazı arkadaşlar ileride milletvekili olup Çankırı’yı temsil ederler. Bize bu fırsatı veren milletvekillerimize teşekkür ederiz" dedi.
 
ak-parti-gencler-vekillerle-sozcu-resim-33.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler