AK Partili Hatay belediye başkanı CHPye geçti

AK Partili Hatay belediye başkanı CHP'ye geçti

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan MYK toplantısında eski AK Partili mevcut Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş üye kaydedildi.

CHP Hatay’da, AK Parti ’nin adayı Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in karşısına mevcut Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile çıkmaya hazırlanıyor. 2009 seçimlerinde AK Parti’den seçilen Lütfü Savaş’ın CHP’ye üyeliği bugün MYK toplantısında onaylandı. 
 
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan MYK toplantısında eski AK Partili mevcut Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş üye kaydedildi. CHP Hatay’da Adalet Bakanı Ergin’in karşısına Savaş ile çıkacak. Savaş’ın adaylığı Parti Meclisi (PM) toplantısında kesinleşecek. 
 
Bugün toplanan MYK’da CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı için adı geçen Mansur Yavaş’ın da üye kaydedilmesi bekleniyordu. 3 bakan oğlunun da aralarında bulunduğu büyük yolsuzluk operasyonunu gündeme alan CHP’nin Yavaş’ın üyeliğini Cumartesi günü toplanacak olağanüstü MYK toplantısında değerlendireceği belirtildi. Yavaş’ın da Pazar günü toplanacak PM ile Ankara Büyükşehir Belediyesi üyeliğinin kesinleşeceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler