AK Partili İdris Baldan hodri meydan!

AK Partili İdris Bal'dan hodri meydan!

Kütahya milletvekili İdris Bal, CNN TÜRK'te Şirin Payzın'ın konuğuydu...

Partisi tarafından ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, CNN TÜRK'te Şirin Payzın'ın sunduğu 360 Derece programında konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın açıklamaları sonrası ilk kez konuşan Bal, istifa sürecini değerlendirdiğini söyledi. Dershane ile ilgili çıkışından dolayı kendisi hakkında karalama kampanyası başlatıldığını belirten Bal, Kızılcahamam Kampında konuşulanları da sızdırmadığını söyleyerek "hodri meydan" dedi.

PROGRAMDAN ÖZET GÖRÜNTÜ İÇİN - TIKLA

ERDOĞAN'DAN İLYAS BAL İLE İLGİLİ İLK AÇIKLAMA
Başbakan Erdoğan, bu akşam Rusya'ya hareketinden önce havaalanında Kütahya milletvekili İlyas Bal ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Bir kişi siyaset yapacaksa bu kararı verdiği zaman siyaset yapmayı arzu ettiği partinin politika ve iç disiplinini kabul ederek o partiden aday olmayı kabul eder. Adaylıktan sonra iç disipline uymak zorundadır. Kendine çok güveniyorsan gider bağımsız aday olursan gider istediğini  konuşursun. Kendine güvenmeyeceksin, o partinin şemsiyesi altına gireceksin, sonra o partinin iç disiplinine uymayacaksın. Bu olamaz. Bir değil, iki değil, üç değil uzun zamandır olduğu kanaatine varıp durumu bana ilettiler. Ben de bu talebi kabul ettim." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler