Ak Partili iki milletvekili kazada yaralandı

Ak Partili iki milletvekili kazada yaralandı

Takla atan otomobilden yaralı olarak çıkan Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ile Vedat Demiröz halen hastanede gözetim altındalar.

AK Parti Bitlis Milletvekili işadamı Vahit Kiler ile Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ve Bitlis Belediye Meclisi üyesi Saadet Partili Kerem Araboğa'nın da içinde bulunduğu araç Muş yakınlarında trafik kazası yaptı.

Ankara- Muş uçak seferinin elverişsiz hava koşulları yüzünden iptal edilmesi üzerine Muş uçağı, Elazığ Havalimanı’na indi. Milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz ile Ak Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadiroğlu, Bitlis Belediye Başkanı Ak Partili Fehmi Alaydın’ın özel otomobiliyle öğleden sonra Bitlis’e gitmek üzere Elazığ’dan ayrıldı.

Muş’a 8 kilometre kala, kar ve buzlu yolda sürücü Hasan Bozgüç’ın direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil şarampole yuvarlandı. Takla atan otomobilden yaralı olarak çıkan Milletvekilleri Vahit Kiler ile Vedat Demiröz, Belediye Meclisi üyesii Kerem Araboğa ve sürücü ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

SP’Lİ MECLİS ÜYESİ, SEDYE İLE DÜŞTÜ

Arıboğa, ambulansla Muş Devlet Hastanesi'ne getirilirken görevlilerin bir anlık dikkatsizliği sonucu sedyeyle düştü. Başını ambulansın basamağına vuran Araboğa, Acil Serviste tedaviye altına alındı.

MİLLETVEKİLLERİNİN DURUMU İYİ

Muş'ta meydana gelen trafik kazasında yaralanan Ak Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz ile Kerem Arabağ'ın sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Muş Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Önal, Vahit Kiler ve Vedat Demiröz ile Kerem Arabağ'ın yarın sabaha kadar gözetim altında tutulacaklarını söyledi.

Yaralı milletvekilleri ve beraberlerindeki kişinin sağlık durumlarında herhangi bir sıkıntının olmadığını belirten Önal, “Kırık ve çıkıkları bulunmuyor. Tedbir amaçlı yarın sabaha kadar hastanemizde gözetim altında tutacağız. İstemeleri halinde taburcu edebiliriz” dedi.

kaynak: hurriyet.com.tr-dha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler