AK Parti'nin Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Boz

AK Parti'nin Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Boz

AK Parti'nin Çankırı Belediye Başkan adayı olarak Hüseyin Boz ismi açıklandı.

AK Parti Çankırı Belediye Başkanı adayı olarak isminin resmi olarak açıklanması beklenen Hüseyin Boz, TBMM'de partisinin grup toplantısında İl Başkanı Celal Kaman ve bölge milletvekili Salim Çivitcioğlu ile birlikte heyecanlı bekleyişini sürdürüyor.

Bölge milletvekili Salim Çivitcioğlu Twitter'dan yaptığı paylaşımda; "Çankırı Belediye Başkanı Adayımızın resmen açıklanacağı Grup toplantımızda Belediye Bşk. Hüseyin Boz, İl Bşk. Celal Kaman, İl Kadın Kolları Bşk. H. Hukiye Yıldırım ve İl Gençlik Kolları Bşk. Nizamettin Ünal ile birlikte Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın @RT_Erdogan'ı dinliyoruz." dedi.

AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman da Twitter'dan yaptığı paylaşımda; "Belediye Başkan Adayımızın resmen açıklanacağı Ak Parti grup toplantısına Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın @RT_Erdogan ın teşriflerini bekliyoruz." dedi ve aşağıdaki kareyi paylaştı.

ds_ya2swoaai235.jpg

VE HÜSEYİN BOZ, ÇANKIRI BELEDİYE
BAŞKAN ADAYI OLARAK AÇIKLANDI

Erdoğan grup toplantısında konuştu ve 20 ilin belediye başkan adayını açıkladı. Cumhurbaşkanı özetle şunları söyledi;

“Sancaktepe’de hayatlarını kaybeden askerlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Allah milletimizi ve askerimizi korusun.

Akdeniz’de Ege ve Kıbrıs’taki haklarımız meselesi Türkiye’nin üzerinde hassasiyetle durduğu konulardır. Arkasına Avrupa devletlerini alan Yunanistan ve Rum kesiminin davranışları tehdit eder hale gelmiştir. Uluslararası hukuktan doğan haklarımızı sonuna kadar kullanmakta ve buna karşı çıkanlara hadlerini bildirmekte kararlıyız. Fırsatçılık kötüdür, Akdeniz’de hakları olmayan alanlarda ekonomik ve siyasi hakimiyet kurmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz.

Mülteci akını karşısında adeta tir tir titreyenler konu petrol, doğalgaz ve siyasi rant olduğunda birden aslan kesiliyorlar. Ne Doğu Akdeniz’de ne de diğer bölgelerde kendi tezlerimizden en küçük bir taviz vermeyeceğiz.

Bölgemizdeki DEAŞ balonunu Türkiye’nin Fırat Kalkanı Harekatı patlatmıştır. Buradan tüm dünyaya sesleniyor ve diyorum ki Suriye’de DEAŞ yoktur, yedekte bekletilen eğitilen birtakım küçük çeteler vardır.

DEAŞ bahanesiyle herkes Suriye’de çıkar ve rant peşinde koşarken biz risk alarak sahaya girdik ve en ağır darbeyi vurduk. İslam’ın başındaki en büyük dertlerden biri olan bu örgütü biz çökertmeye başladık ama DEAŞ’a karşı olduğunu söyleyenler ne yazık ki DEAŞ’a karşı en ufak bir mücadele dahi vermedi.

Türkiye sınırlarında tek bir DEAŞ unsuru kalmadığı halde onbinlerce kişiyi saldıranların derdinin terör olmadığı açıktır. Kandil’deki terör ele başlarının başına ödül koyanlar onların emirleriyle gezenlerle iş tutuyorlar.

Az sonra burada 20 adet büyükşehir adayımızın ismini açıklayacağız. İnşallah Güney Amerika dönüşü kalan adaylarımızın ismini döndüğümüzde onları da açıklayacağız.

Ekonomide mariz kaldığımız saldırıların etkilerini yavaş yavaş siliyoruz. Bazı kesimlerin hala bekle gör politikasına devam ettiklerini görüyoruz. Gün kaynakları kullanma günüdür. Aralık ayında çok önemli gelişmeler bekliyoruz. İstanbul Havalimanı’nın TANAP’ın açılışını yaparak Türkiye dünya gündeminde en üst sırada yer almıştır. Turizm işte rekor üstüne rekor. 2019’a güçlü bir giriş yapacağız.

31 Mart seçimleriyle ilgili manifestomuzu önümüzdeki ay ilan edeceğiz.

Kim ne derse desin belediyecilik AK Parti’nin işidir. Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Ana muhalefet gibi sabah akşam başka değil. Belediye başkanının mesaisi olmaz. Telefonu çaldığında açılmayan bir belediye başkanının başarılı olması mümkün değildir.

İstanbul’a belediye başkanı olduğumda ben dağ gibi çöpleri olan belediyeye CHP’den almıştım. Niye rahatsız oluyorsun. Ümraniye’de çöp dağı patladığı zaman 37 insan ölmüştü neden rahatsız oluyorsun? Siz kaçacaksınız biz kovalayacağız.

Türkiye’nin son 5 yılında yaşananlar her alanda köklü değişimlerin kaçınılmaz olduğunu göstermiştir. CHP uzun zamandır teslim aldığı kesimlerin gözlerini kapatmak için siyaset yapmaktadır. Türkiye yansa da şaha kalksa da bunların umurlarında değildir. Kılıçdaroğlu CHP’nin yönettiği yerlerdeki hayat kalitesinin yüksekliğinden bahsediyor. Bugün Kadıköy’den Pendik’e belediyenin raylı sistemi ile gitmiyor musunuz? Ben İstanbul’a belediye başkanı olduğum zaman bunların aldıkları ikaruslar vardı. İnsanıma bu yakışmazdı onları elimizden çıkardık süratle Mercedes marka otobüsler aldık. Burası CHP’lidir demeden her yere aynı hizmeti götürdük. Büyükşehirlerde CHP Ak Parti’nin adaylarını açıklamasını bekliyor niye ona göre aday açıklayacakmış. Şimdi buradan CHP yönetimine bir ödev veriyorum. Alsınlar bu 60 kişilik listeyi önüne cinliklerine göre isim koysunlar görelik bakalım milletimiz cinliklere göre mi hizmet yapanlara göre mi oy veriyor.

Veysel Bey’in bakanlığı döneminde İzmir’in susuzluk sorununu biz çöktük. Havasını atıyorlar. Şu anda Körfez kokuyor. Ya bir kollektör de mi yapamazsın ya?

Şimdi 20 belediye başkanını açıklıyorum;

Afyonkarahisar – Mehmet Zeybek (AKP eski il başkanı)

Ankara – Mehmet Özhaseki (AKP Genel Başkan Yardımcısı)

Balıkesir – Yücel Yılmaz (Karasi İlçe Belediye Başkanı)

Bingöl – Erkan Arıkan (Bingöl Gençlik Hizmetleri)

Çanakkale – Ayhan Gider (AK Parti eski milletvekili)

Çankırı – Hüseyin Boz (Mevcut Belediye Başkanı)

Çorum – Halil İbrahim Aşgın (Hitit Üniversitesi öğretim üyesi)

Eskişehir – Burhan Sakallı (Odunpazarı eski belediye başkanı)

Hatay – İbrahim Güler (AK Parti İl Başkanı)

İzmir – Nihat Zeybekçi (Eski bakan)

Karaman – Mahsut Sami Şahin (Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili)

Konya – Uğur İbrahim Altay (Konya Büyükşehir Belediye Başkanı)

Mardin – Mehmet Vecdi Kahraman

Muş – Feyat Asya

Sakarya – Ekrem Yüce (Çay-Kur Genel Müdürü)

Sivas – Hilmi Bilgin (Adalet Bakan Yardımcısı)

Tokat – Eyüp Eroğlu (Tokat Belediye Başkanı)

Trabzon – Murat Zorluoğlu (Van Valisi)

Uşak – Mehmet Çakın (AK Parti İl Başkanı)

Yozgat – Celal Köse (AK Parti İl Başkanı)

Kalan 21 ili dönüşümüzde inşallah açıklayacağız. ”

erdogan-huseyin-boz-resim-11.jpg

HÜSEYİN BOZ'DAN İLK AÇIKLAMA
İsminin AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasından sonra Hüseyin Boz ilk mesajını Twitter üzerinden yayımladı. Boz mesajında "Emaneti Sayın Cumhurbaşkanımızdan aldık, sahiplerine hemşehrilerimize getiriyoruz... Aşkla ve heyecanla, yine hep birlikte, milletimizin rızasını almak ve hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek için 'Bismillah' dedik. Teşekkürler Çankırı'm." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler