AK Partinin Çankırıdan 50 adayı çıktı!

AK Parti'nin Çankırı'dan 50 adayı çıktı!

İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, düzenlediği basın toplantısında 'adaylık başvurusu' sürecini anlattı.

AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu bugün düzenlediği basın toplantısında 'adaylık başvurusu' sürecini basın mensuplarıyla paylaştı.
 
Başkan Çivitcioğlu, il ve ilçe belediye başkanlıkları için Çankırı'dan 50 kişinin aday adaylığı müracaatında bulunduğunu ifade ederek, "Diğer partiler aday bulamazken, bizim partimizde aday adayı bereketi yaşanıyor. Biz vatandaşlarımıza hizmet üretecek hizmetkarlar arıyoruz ve Çankırı'da destanlar yazmaya hazırız" diye konuştu.
 
Aday adaylığı süreci içerisinde başvuruda bulunan her adayın çeşitli çalışmalar yürüteceğini vurgulayan AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, süreç sonunda çeşitli küskünlüklerin olabileceğine fakat bu küskünlüklerin kısa süre içerisinde giderileceğine işaret etti.
 
AK Parti'nin yerel seçimleri kazanacağının başvuruda bulunan aday adayı sayılarından belli olduğunu dile getiren Çivitcioğlu, "Çankırı Merkez'den 8, Yapraklı'dan 4, Kurşunlu'dan 4, Şabanözü'nden 3, Ilgaz'dan 5, Orta'dan 6, Eldivan'dan 1, Çerkeş'ten 8, Bayramören'den 3, Kızılırmak'tan 2, Atkaracalar'dan 4 ve Korgun'dan 2 arkadaşımız belediye başkan aday adaylığı için partimize müracaat etti. Yani  toplam aday adayı sayımız 50, seçimleri alacağımız şimdiden belli!" ifadelerini kullandı.
 
Başkanı Çivitcioğlu, "Ben aşırı şekilde hırslandım. Açıkca söyleyeyim 3-4 ay gerekirse eve girmeyeceğim ve bu seçimleri kazanacağız. Tüm belediyeleri kazanarak buraya bir iz bırakmak istiyorum" dedi.
 
Şu ana kadar 58 il genel meclis üyeliği başvurusunun yapıldığını ifade eden Çivitçioğlu, partiye gösterilen ilgiden memnun olduklarını aktardı.
 
50 ADAY KİMLER Mİ?
Çankırı:
Şevket Koç, Dt. Ali Osman Atakul, Erdal Yılmaz, Fazıl Gönder, Mehmet Silahsız, İrfan Dinç, Mustafa Sansarlıoğlu, Sevda Karaali
Bayramören: Ahmet Özen, Arif Özen
Eldivan: Hüseyin Kantaş
Orta: Recep Koçak, Yavuz Pehlivanoğlu, Bayram Yavuz Onay, Ahmet Nafiz Tekin, İsmail Dursun, Cemil Çuhadaroğlu
Kızılırmak: Bayar Soysal, Bahattin Güler
Korgun: Halil Öz, Dilaver Doğanay
Ilgaz: Mehmed Öztürk, Halit Uğurlu,  İsmail Demirci, Mehmet Recep Tiryaki, Faruk Gürleyen
Kurşunlu: Ruhi Şeker, Dr. Şakir Kaymak, Kadir Şahin, Vahit Oğuz
Şabanözü: Ali Çapcı, Bahri Nalbant
Atkaracalar: Rifat Altuntop, 
Çerkeş: Hasan Sopacı, Mehmet Kiraz, Abbas Akgün, Erdoğan Şeker, Adnan Kande,
Not: Bazı isimler eksiktir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler