AK Parti'nin Çerkeş adayı Hasan Sopacı

AK Parti'nin Çerkeş adayı Hasan Sopacı

Aday adayları içerisinde İlçe Teşkilatının da ismi üzerinde mutabık kıldığı veteriner Hasan Sopacı Sözcü18'e konuştu.

AK Parti Çerkeş belediye başkan adayı olarak açıklanan veteriner Hasan Sopacı, aralarında deneyimli siyasetçi Mehmet Kiraz'la birlikte yarıştığı 7 adayı geride bırakarak ipi göğüsleyen isim oldu.

Hasan Sopacı'nın açıklanmasından sonra görüşlerine başvurduğumuz AK Parti Çerkeş İlçe Başkanı Hayati Kaya "Sürecin başladığı ilk günden itibaren tek düşüncemiz Çerkeş'in kaderini değiştirebilecek isim üzerinde yoğunlaşmaktı. Bugün geldiğimiz noktada vizyonu, misyonu olan, Çerkeş'in makus talihini değiştirebilecek bir arkadaşla seçimlere girmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. İlçe teşkilatı olarak Çerkeş'de seçimleri kazanarak parti olarak hedeflerimizi gerçekleştirme fırsatını yakalamaktır" dedi.

HASAN SOPACI: ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI
Sözcü18 Haber Merkezine konuşan AK Parti Çerkeş Belediye Başkan adayı Hasan Sopacı "Başta Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, saygıdeğer milletvekillerimiz Hüseyin Filiz ve İdris Şahin'e, İlçe Başkanımız Hayati Kaya ve tüm teşkilat mensuplarına, aday adaylığım sürecinde beni gönülden destekleyen Çerkeşli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren AK Parti Çerkeş belediye başkan adayı olarak Çerkeş'in yıllardır özlem duyduğu hizmetleri doğduğumuz, yaşadığımız ve de borçlu olduğumuz bu topraklara getirebilme şansını yakalama adına var gücümüzle çalışarak 30 Mart akşamı Çerkeş Belediye Başkanlığı seçimini kazanmayı hedefliyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler