Akasya Acıbadem AVM 6 Şubat'ta açılıyor - İZLE

Akasya Acıbadem AVM 6 Şubat'ta açılıyor - İZLE

Saf GYO tarafından Acıbadem’de hayata geçirilen Akasya Acıbadem projesinin içinde yer alan Akasya Acıbadem AVM 6 Şubat’ta kapılarını ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor.

Amerikalı mimarlar grubu DDG tarafından tasarlanan, özgün kansepti ve lokasyonu ile dikkat çeken Akasya Acıbadem AVM 6 Şubat’ta kapılarını açmaya hazırlanıyor. Türkiye’ye ilk kez gelecek dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapacak Akasya AVM’de 300’den fazla marka bulunacak. 

DÜNYA MARKALARI 
Akasya AVM’de birbirinden seçkin yerli ve yabancı markaları bir arada bulabileceğiniz elegan mağazaların yanı sıra kafe, restoran, geniş çarşı alanıyla Bağdat Street, biri Imax olmak üzere 10 sinema salonu, konser salonu ve tiyatro salonu gibi birçok etkinlik alanları bulunacak. 

HANGİ MARKALAR OLACAK? 
6 Şubat’ta hizmete açılacak olan Akasya Acıbadem AVM’de Apple, Samsung, Vakko, Beymen, Lacoste, Prada, Gucci, Burberry, Armani, Koton, LCV ve  Marks and Spencer  gibi bir çok dev markalar yer alacak. 

KİRALAMALAR TAMAMLANMAK ÜZERE 
Akasya Acıbadem AVM’de 300 mağazanın çoğu sahiplerini buldu. Kiralamaların tamamlanmak üzere olduğu AVM’de sınırlı sayıda mağazanın kiralaması devam ediyor. 

AKASYA ACIBADEM AVM NEREDE? 
Saf GYO güvencesiyle hayata geçirilen Akasya Acıbadem AVM, İstanbul Anadolu Yakası’nda E-5 karayolunun hemen yanında konumlanıyor. Metrobüs hattının Uzunçayır, Kadıköy-Kartal metrosunun ise Ünalan istasyonunun hemen yanı başında yer alan AVM, Marmaray projesine de 400 metrelik bir tünel ile bağlanacak. Akasya Acıbadem AVM Boğaziçi Köprüsü’ne ise sadece 6 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Toplam 182 bin metrekare alan üzerinde yükselen Akasya Acıbadem projesinde AVM’nin yanı sıra konut ve home ofisler de yer alıyor. 4 etaptan oluşan projede Koru, Göl, Kent ve AVM etapları bulunuyor. (emlakkulisi.com)

AKASYA ACIBADEVEM AVM GÖRÜNTÜLERİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler