Akbaktan geçmiş olsun dileklerine teşekkür

Akbak'tan geçmiş olsun dileklerine teşekkür

22. Dönem Ak Parti Çankırı milletvekili yaşadığı kaza sonrası gösterilen ilgi ve alaka için teşekkür etti.

22. Dönm Ak Parti Çankırı milletvekili işadamı Tevfik Akbak, Ilgaz - İndağı'nda yaşadığı trafik kazası sonrası şahsına gösterilen ilgi ve aldığı geçmiş olsun mesajlarına karşılık bir "teşekkür" mesajı yayımladı. Akbak'ın mesajı şöyle:

 "05 Haziran 2011 tarihinde saat 19:45 sıralarında Ilgaz İndağı’nda  geçirmiş olduğum trafik kazası  sonrası olay yerine çok kısa sürede hemşehrilerimiz  ve Ilgaz  Devlet Hastanesi ambulansı intikal etmiştir.

Daha sonra kazazedeler olarak Çankırı Devlet Hastanesine intikal ettiğimizde başta başhekimimiz Sayın Dr. Fatih Topal olmak üzere tüm hastane personelinin yakın ilgi ve alakası bizleri ziyadesiyle memnun ederken; tek üzüntümüz diğer araçta olay yerinde vuku bulan can kaybımız olmuştur.

Bu süreçte; kaza sonrası olay yerine ve hastaneye ziyaretimize gelen başta Sayın Çankırı Valimize, Belediye Başkanımıza, hemşehrilerimize, telefonla arayarak acımızı paylaşan geçmiş olsun dileğinde buluna tüm dortlarımızın yoğun ve yakın ilgisininden ziyadesiyle memnun ve metesekkür olduğumu sizlerle paylaşırken, olay yerinde kaybettiğimiz merhumeye Allah c.c Rahmet, kederli ailesi ve yakınlarona baş sağlığı diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler