Akhisar  Belediye: 0 - Galatasaray: 2

Akhisar Belediye: 0 - Galatasaray: 2

Şampiyonluk yolundaki rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kazandığı haftada Manisa deplasmanına çıkan Cim Bom, Akhisar'ı 2-0 mağlup ederek "yarışa devam" dedi.

Maça etkili başlayan taraf Galatasaray olurken, konuk ekip Sneijder'in sert şutlarıyla ilk bölümde Akhisar kalesini yokladı. Akhisar adına ilk yarının kırılma anı ise 18. dakikada Güray'ın vuruşunda Muslera'nın çıkardığı top oldu. 

BURAK AKHİSAR'A PATLADI
Süper Lig'de Nisan ayında suskun kalan Burak Yılmaz, Mayıs'a ise gollerle başladı. 22. dakikada Senijder'in vuruşunda kaleciden dönen topu tamamlayan Burak, Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. 34. dakikada bu kez kafayla ağları sarsan Burak Yılmaz, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti. Yıldız oyuncu böylece, bu sezonki gol sayısını da 16'ya çıkardı.

CARLOS'UN HAMLELERİ SONUÇ VERMEDİ
Galatasaray'ın 2-0'lık üstünlüğü ile geçilen ilk yarının ardından, 2. yarıda daha hareketli bir Akhisar vardı. Ancak Mehmet Akyüz ve Ricardo Vaz Te'yi oyuna sokarak gol arayan Roberto Carlos'un bu hamleleri sonuç vermedi. Galatasaray da 2. yarıda oyunu biraz daha rölantiye alınca karşılaşmada başka gol olmadı.

Bu sonuçla 64 puana yükselen Cim Bom, averajla Beşiktaş'ın arkasında 2. sırada yer aldı. 33 puanda kalan Akhisar ise haftayı 12. sırada kapattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler