Akhisar Belediyespor: 2 - Balıkesirspor: 2

Akhisar Belediyespor: 2 - Balıkesirspor: 2

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Akhisar Belediye evinde Balıkesirspor'u ağırladı.

Çekişmeli bir mücadeleye sahne olan karşılaşma Balıkesirspor'dun 90'da bulduğu golle 2-2'lik beraberlikle noktalandı. 8. dakikada, Akhisar Belediyespor'un sağ kanattan geliştirdiği atakta, Güray Vural'ın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Bilal Kısa'nın sert şutunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0 31. dakikada, Uğur Akdemir'in sağdan ortasında Sercan Yıldırım, altı pas içinde kaleciyle karşı karşıya kaldı. Sercan Yıldırım'ın vuruşunda kaleci Oğuz Dağlaroğlu, topu kornere çeldi. 

37. dakikada, Sertan Vardar pasını Gekas'a verdi. Yunan futbolcunun bekletmeden vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla auta çıktı. 40. dakikada, ev sahibi ekip farkı 2'ye çıkardı. Sertan Vardar'ın sol kanattan ortasında kaleci Vukovic, topu uzaklaştırmak istedi. Ceza sahasında meşin yuvarlağı önünde bulan Güray Vural'ın şutu golle sonuçlandı: 2-0

Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca takımlar soyunma odalarına 2-0'lık sonuçla gitti. Karşılaşmanın 2. yarısında ise Balıkesirspor'un hakim olduğu bir futbol vardı. Konuk ekip puan ve puanlar için baskılı bir futbol oynadı. Maçın 61. dakikasında Douglao'nun kendi kalesine attığı golle fark 1'e indi. 

Golden sonra da Balıkesirspor akınlarını sürdürdü. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ise sahneye Ante Kulusic çıktı. Kulusic attığı golle beraberliği sağladı. 2-2 sona eren karşılaşmanın ardından Akhisar Belediyespor 11 maçlık kazanamama serisini de noktalayamadı. 

Karşılaşmanın geniş özeti ve gollerini izlemek için - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler