Akın İpek'in evine de operasyon!

Akın İpek'in evine de operasyon!

Koza-İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in yurt dışına kaçtığı iddia ediliyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan isimlerden birinin Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek olduğu iddia ediliyor. Anadolu Ajansı'nın geçtiği haberde ise "Koza İpek Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in yurtdışına çıktığı öne sürüldü" bilgisi yer aldı.

Savcılık talimatı ile arama işlemlerini yapan Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Akın İpek’in Ankara’da bulunan evinde de arama yaptığı belirtiliyor.

KOZA-İPEK MEDYA'YA MASAK OPERASYON DÜZENLEDİ
Bünyesinde medya kuruluşlarının da bulunduğu Koza İpek Holding'in 23 şirketinde de arama işlemi yapılıyor.  Aramalarda, şirketlerdeki evrak ve bilgisayarlara el konulduğu öğrenildi.

AKIN İPEK'İN ANNESİNDEN TWİTTER'DA TEPKİ
Koza - İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek, İpek Medya Grubu'nda yapılan polis araması ile ilgili tepkisini paylaştığı ayet ile gösterdi.

"Melek Anne'nin Sevenleri Tarafından Yönetilmektedir" ifadesinin yer aldığı Twitter hesabından Yunus Suresi'nin 85. ayeti paylaşıldı: “Biz yalnız Allah'a tevekkül ettik. Rabbimiz, bizi zalimler topluluğunun baskı ve şiddetine maruz bırakma!”

Melek İpek daha sonra ise “Kalbi dürüst olmadıkça kulun imanı doğru olmaz. Dili doğru olmadıkça da kalbi doğru olmaz.” tweetini takipçileriyle paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler