Akman: Çankırımız Avrupa standartlarına ulaşıyor

Akman: Çankırı'mız Avrupa standartlarına ulaşıyor

Ak Parti Çankırı milletvekili Dr. Nurettin Akman

yaptığı yazılı açıklama ile Çevre ve Orman bakanlığınca bazı ilçe ve belde belediyelerine çevre kirliliğini azaltan projelere verilen desteklerin dökümünü yayımladı. Milletvekili Dr. Akman'ın yazılı açıklaması şöyle:

TOPLAM YARDIM 950 BİN TL DOLAYINDA
"Çevre ve Orman Bakanlığınca Çankırı ili ilçe ve beldelerine toplam 947 bin 709 lira 50 kuruş nakdi yardım yapılmıştır. Söz konusu yardımlar; iktidar-muhalefet partili belediyeler olarak ayrım yapılmaksızın ağırlıklı olarak arıtma tesisi, kanalizasyon ve çevre kirliliğinin giderilmesi ile ilgili yardımlardır. Belediye başkanlarımızın özverili çalışmaları sonucu; bizlerin de takibi ve desteği ile hazırlanan projeler Çevre ve Orman Bakanlığınca uygun mütalaa edilmiş ve Çankırılı hemşerilerimizin hizmetine sunulmak üzere desteklenmiştir.

Öncelikle insanımızın sağlığı için hazırlanan projelere verilen bu destekle; Çankırı'mızın çevresi Avrupa standartlarına ulaştırılacaktır. Daha güzel ve daha temiz bir çevre için bu tarz projelere her zaman destek olacağımızı belirtmek istiyor, selam ve saygılar sunuyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler