AKP Çankırı İl Başkanı Celal Kaman'a sözlü saldırı!

AKP Çankırı İl Başkanı Celal Kaman'a sözlü saldırı!

AKP İl Başkanı Celal Kaman, dün öğleden sonra şehir merkezinde bir vatandaşın sözlü saldırısına uğradı. Vatandaş Başkan Kaman'ı görünce 'Benim sorunumu neden çözmüyorsunuz' diye bağırmaya başladı.

Dün saat 17:00-18:00 aralığında şehir merkezinde hizmet veren Canoğlu Pastanesi önünde meydana gelen olayda, yoldan geçen vatandaş, AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman'ı karşısında görünce yüksek sesle "Benim sorunumu neden çözmüyorsun başkan?" diyerek söze girdi ve sesini daha da yükselterek çevrenin dikkatini çekmeye başladı.

Yaşadığı ilk şoku atlatan AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, kendisine sözlü tacizde bulunan vatandaşı kenara alarak derdini öğrenmeye çalıştı. Olaydan haberdar edilen devriye Yunus ekipleri de olay yerine geldikten sonra, taraflar sükuneti sağladılar ve Başkan Kaman oturduğu masaya döndü.

SÖZCÜ18 CELAL KAMAN'A SÖZLÜ TACİZDE BULUNAN VATANDAŞI BULDU!
Sözcü18 Haber Merkezi, Çankırı'nın merkezinde AK Parti İl Başkanı Celal Kaman'a sözlü tacizde bulunan vatandaşı buldu. 

307236_10150380419933218_1972758998_n.jpg

Başkan Celal Kaman'a cadde ortasında beklemediği şoku yaşatan vatandaş, Yapraklı ilçesine bağlı Kullar köyü nüfusuna kayıtlı 25 yaşlarındaki Mutlu K.

MUTLU K. SÖZCÜ18'E KONUŞTU
Yaşanan olayın muhatabı olan Mutlu K. Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuştu. Mutlu K; "Ben geçirdiğim bazı sağlık problemleri nedeniyle yüzde 47 'özürlü' raporu olan birisiyim. Buna karşın geçtiğimiz aylarda Çankırı şehir merkezinde bir esnafın saldırısına uğradım ve darp edildim. Olay polise intikal etti ve hayatımda hiç alkol kullanmadığım halde bana saldıranda sıfır promil alkol bulunurken benim alkollü olduğum yönünde rapor tanzim edilerek şikayetçi ve de mağdur olduğum dosyaya savcılıkça takipsizlik kararı verildi. Ben de bu sorunumu defalarca yetkililere aktardım ancak ilgilenen olmadı. Son olarak elimdeki belgeleri bir dosya haline getirip İl Başkanı Celal Kaman'a vermek istedim. Yanında bulunanlar beni farklı anlayıp bana saldırdılar. Böyle olunca 'Başkan da Yapraklılı ben de Yapraklılıyım!' diyerek bağırdım! Araya girenler ve olay yerine çağırılan emniyet mensupları olaya müdahale ederek beni kurtardılar. Celal Başkana yaşadığım haksızlıkları anlatmama karşın bana 'Sana yardımcı olamam' dedi. Ben de sonrasında olay yerinden uzaklaştım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler