AKP Çankırı İl Başkanı'na yanıtı MHP İl Başkanı verir herhalde?!

AKP Çankırı İl Başkanı'na yanıtı MHP İl Başkanı verir herhalde?!

AK Parti Çankırı İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik'in yaklaşık 24 saat öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma ilginçtir ki şu ana kadar ne Belediye Başkanı ne de MHP'nin İl Başkanı'ndan tek cümlelik bir yanıt gelmedi.

AK Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik, yaklaşık 24 saat önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle ifadeler kullandı:

"Hoca Ahmet Yesevi Camii Meydanında güneşli havanın tadını çıkaran değerli abilerimizle hasbihal ederek muhabbetlerine ortak olduk.

Bu arada, bizim dönemimizde yapılan dev eserlerden biri olan Hoca Ahmet Yesevi Cami Meydan düzenlemesi ve Katlı Otoparkı Şehrimizin Otopark sorununu ve meydan ihtiyacını önemli ölçüde gidermektedir. Şehrimize kazandırdığımız dükkanlar ve katlı otopark Çankırı Belediyesine halen önemli miktarda gelir getirmektedir. İyi ki yapmışız. #AkBelediyecilik" dedi.

İşte o paylaşım:

whatsapp-image-2021-03-29-at-14-25-17.jpeg

AKP İL BAŞKANI ÇELİK'İN BU PAYLAŞIMINA 
MHP İL BAŞKANI AHMET KURT SESSİZ Mİ KALACAK?

AKP Çankırı İl Başkanı Çelik'in yukarıdaki ifadelerinin tamamına yakını büyük bir tutarsızlık ve Çankırı halkına saygısızlığı göstermekte.

Şöyle ki; Bugün zaman zaman bu sayfalardan 'ağır' eleştirilere maruz bıraktığımız Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ile birlikte Çankırı Belediyesi, 'kendi kendine yeten' bir belediye olma yolunda gayret göstermekte. Bununla birlikte yine MHP'li Esen'in başkanlığını yürüttüğü Çankırı Belediyesi üzerinden dönen 'ranta dayalı proje ve hizmet' anlayışının da AKP'li dönemle kıyaslanmayacak ölçüde düşük seviyelerde seyrettiğini de taraflı-tarafsız her bir birey gibi bizler de ifade ediyoruz...

ÇOK KATLI OTOPARKI KİM İŞLETİYOR?

AKP İl Başkanı Çelik'in ifade ettiği 'çok katlı otopark'ın işletmecisi kim? Neyin karşılığı olarak otopark o şahsa verildi?

Zamanın belediye başkanının şoförü (!) olmak o otopark işletmesini üstlenmek anlamına gelir mi?

O sözleşme dahi MHP'li Başkan tarafından bugüne kadar İPTAL edilmediyse, 'mevcut sözleşmeden' dolayı Çankırı Belediyesi'nin var olduğuna inandığımız 'maddi zararı' da mevcut yönetime yazmakta beis görmeyiz!

Süreci, AKP'li İl Başkanı'nın açıklaması üzerinden yürütürsek; Meydanda hizmet veren işyerlerinin zamanın belediye başkanının partili yandaşlarına 'peşkeş' çekildiğini de rahatlıkla ifade edebiliriz!

Ki; sahip olduğumuz kanaatler ile mevcut belediye yönetiminden kişisel çabalarımızla edindiğimiz bilgiler bizlere böylesi yorumlarda bulunmamıza vesile olmakla birlikte, Çankırı Belediyesi'ne ait taşınmazlarla ilgili önümüzdeki günlerde yeni bir 'ihale'nin açılacağını da bu vesileyle duyurmuş olalım.

İşin özeti; AKP Çankırı İl Başkanı Çelik, partilisi eski Belediye Başkan(lar)ını "bir şekilde" (!) savunabilir! Bu kendisinin en doğal hakkıdır. Ancak İl Başkanı Çelik şunu unutmamalıdır ki; Sahip olduğu siyasi kimlikle 'açıklama-paylaşım' yapıyor ise, bunun da karşılığını MHP İl Başkanı'ndan görmelidir...

MHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt'un yanıtı o yüzden önemlidir...

Kamuoyu ve bizler MHP Çankırı İl Başkanı Kurt'un konuyla ilgili açıklamasını bekliyoruz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler