AKP Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz'in korumalarından vatandaşa dayak

AKP Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz'in korumalarından vatandaşa dayak

AKP Çerkeş seçim bürosu açılış töreni için ilçeye gelen milletvekili Hüseyin Filiz'e gösterilen tepki, korumaların da araya girmesiyle vatandaşın tartaklanmasına dönüştü.

AKP'nin Çerkeş'te seçim bürosu açılış töreni milletvekili Hüseyin Filiz'e yapılan protesto ile korumalar ve protestocu vatandaş arasında yaşanan arbedeye dönüştü. Milletvekili Filiz'in korumalarının vekile tepki gösteren İsmail T. adlı vatandaşa saldırdığı iddia ediliyor.

Milletvekili Hüseyin Filiz'in korumaları tarafından dövüldüğünü iddia eden İsmail T. Sözcü18 Haber Merkezi'ne yaptığı açıklamada "Çarşı içerisinde benim de bulunduğum yere sayın milletvekili geldi. Herkes ayağa kalkarak hoşgeldin dedi. Ben de kendisiyle tokalaştım. Sonrasında da 'Hoşgeldin, önce pisliklerini temizle sonra oy iste' dedim. Böyle söyledikten sonra iki koruma gelerek bana saldırdı. Vücuduma ve yüzüme aldığım yumruklar sonucu Çerkeş Devlet Hastanesi Acil Servisine giderek rapor aldım" dedi.

İsmail T'yi başta milletvekili Hüseyin Filiz'in kardeşi Yüksel Filiz ile emekli polis Orhan'ın darp ettiği iddialar arasında.

vekil-dayagi-resim-04.jpg

cerkes-vekil-koruma-vatandasa-dayak-cankiri-huseyin-filiz-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
58 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler