AKP Çankırı mitinginde resmen eridi!

AKP Çankırı mitinginde resmen eridi!

Dün gerçekleştirilen ve Başbakan Davutoğlu'nun katıldığı Çankırı mitingine katılım sayısı 'hadi ya' dedirtecek cinsten...

AK Parti'nin Çankırı'da dün (1 Mayıs) gerçekleştirdiği miting, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde sandıktan çıkacak olan sonuç konusunda önemli ipuçları verdi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Miting alanına polis kontrolüyle giren vatandaşların sayısı sadece ve sadece 6 bin 500!

11 Haziran 2011'de yapılan son genel seçim öncesi yine aynı meydanda miting yapan AKP, o gün yaklaşık 23 bin kişiyi meydanda toplamayı başarmıştı.

MİTİNG ALANINDA VATANDAŞ TOPLANSIN DİYE!
Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun dün Çankırı'da gerçekleştirdiği mitinge katılım sayısını artırma yönünde bazı hamleler de yapılmadı değil!

Bugüne kadar aynı meydanda yapılan AK Parti mitinglerinde Genel Başkan'dan önce sadece Çankırı İl Başkanı konuşuyordu. Dünkü mitingde, Davutoğlu'nun konuşmasından önce İl Başkanı Celal Kaman olmak üzere, Belediye Başkanı İrfan Dinç ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin de kürsüde söz aldı!

2011'DE 22 BİN 500, DÜN 6 BİN 500!
6 Haziran 2011'de Çankırı meydanında gerçekleştirilen ve halen Cumhurbaşkanlığı makamında oturan o günkü AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitinge katılım sayısı (emniyet kayıtlarına göre) 22 bin 500 dolayında idi. 

1 Mayıs 2015 Cuma günü gerçekleştirilen ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı AK Parti mitingine katılım sayısı ise yine emniyet kayıtlarına göre 6 bin 500...

Ortaya çıkan bu rakamlar, AK Parti'nin 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde sandıkta büyük bir hüsrana uğrayacağının önemli bir göstergesi olsa gerek...

Çivitcioğlu: Mitinge katılım rekoru kırıldı (7 Haziran 2011)

cd62cduuiaavaiu.jpg

DAVUTOĞLU, MİTİNGLERE ARA VERİR!
Öte yandan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün gerçekleştirilen Çankırı mitinginin son dakikalarında ses tellerinin bozulduğu görüldü.

Başbakan Davutoğlu'nun katılacağı miting programının önümüzdeki günlerde kesintiye uğraması sürpriz olmasın.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler