AKP Çankırı vekilleri karşılıklı restleşti!

AKP Çankırı vekilleri karşılıklı restleşti!

Seçildikleri günden bu yana yıldızları barışmayan iki vekil, sonunda patladı...

AK Parti Çankırı İl Başkanlığınca Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen mahalle ve köy başkanları toplantısında yaşanan olaylar güne damgasını vurdu.

Toplantıya katılan AK Parti milletvekilleri Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, geride bıraktıkları 4 yılın gerginliğini salona taşıdılar.

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN, MERKEZ İLÇE BAŞKANI POTUKOĞLU'NA
MÜDAHALE EDİNCE OLAY KOPTU!

Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda katılımcılara bilgi veren İl Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Ayran'ın sunumunu beğenmeyen Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu'nun eleştirileri karşısında milletvekili İdris Şahin "Sen niye müdahil oluyorsun? Terbiyesizlik yapma!" şeklindeki çıkışı karşısında suskun kalmayan milletvekili Hüseyin Filiz de "Merkez İlçe Başkanı konuşamayacak mı? Sen niye müdahil oluyorsun?" diyerek çıkış yapınca ortalık iyiden iyiye gerildi.

Yaşanan olay sonrası Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu ekibi ile birlikte salonu terkederken, İl Başkanı Celal Kaman da toplantıyı sonlandırdı.

İL BAŞKANI CELAL KAMAN SEYİRCİ Mİ?
AK Parti'nin Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdiği toplantıda yaşanılanlar bir gerçeği daha gün yüzüne çıkardı. İşin acı tarafı İl Başkanı Celal Kaman'ın olaylar karşısındaki dirayetsizliği.

Toplantının düzen ve intizamından sorumlu olan İl Başkanı Celal Kaman, 'basına kapalı' olan bölümde Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu'nun İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ayran'ın sunumu ile ilgili eleştirilerine vermesi gereken yanıtı sahip olduğu yetkiyle verebilmiş olsaydı, milletvekilleri Şahin ve Filiz'in sergilemiş olduğu davranışlara gerek kalmayacaktı.

Dün yaşanan olayda; Başkan Kaman'ın acziyeti net olarak kendisini gösterirken, her iki milletvekilinin de, geride bıraktığımız 4 yıllık süre içerisinde yaşamış oldukları gerginliklerin de payının olmadığını söylemek 'fazlaca safdillik' olur kanaatindeyiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler