AKP Çankırı'da ateş bacayı sardı!

AKP Çankırı'da ateş bacayı sardı!

Seçim tarihi yaklaştıkça yükselen MHP oyları AKP Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nu endişelendirmeye başladı.

30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçim heyecanı tüm hızıyla sürerken, Çankırı'da yükselen MHP oyları AKP İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nu iyiden iyiye telaşlandırmaya başladı.

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü Kırıkkale mitingi için beraberinde milletvekili Hüseyin Filiz ile birlikte Kırıkkale'ye giden İl Başkanı Çivitcioğlu'nun Başbakan'ı 30 Mart öncesi Çankırı'ya davet ettikleri iddia edildi.

HÜSEYİN FİLİZ'İN TWİTTER MESAJI
Kırıkkale'deki mitingi izleyen milletvekili Hüseyin Filiz Twitter'dan takipçilerine "Kırıkkale mitingi sonunda il başkanımız Salim Çivitcioğlu ile sayın Başbakanımıza Çankırımızın selamını ilettik" şeklinde mesaj ve fotoğraf paylaştı.

İRFAN DİNÇ İLE HAKKI YALÇIN ARASINDAKİ FARK KAPANDI VE...
AKP'nin Çankırı'da yaptırdığı anketlerde İrfan Dinç ile MHP adayı Hakkı Yalçın arasındaki oy farkının kapandığı ve Yalçın'ın öne geçtiği yönünde.

Aylar öncesinde 30 Mart seçimlerini çantada keklik gören AKP Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu bugün 'seçimi kaybetme' riskiyle karşı karşıya kalınca, yanına bölge milletvekili Hüseyin Filiz'i alarak soluğu Kırıkkale'de aldı ve Başbakan Erdoğan'ı 'Çankırılı'nın selamını getirdik, sizleri Çankırı'da görmek istiyorlar' davetini yapma ihtiyacı hissetti.

Başbakan Erdoğan'ın teklifi nasıl değerlendireceği ve Çankırı'yı programına alıp almayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler