AKP Çankırı'da 'saflar' netleşiyor mu?

AKP Çankırı'da 'saflar' netleşiyor mu?

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, yaşanan 'yumruk' olayı sonrası açılış ve ziyaretler gerçekleştirmek üzere Çankırı Merkezde...

AK Parti Çankırı milletvekili, geride bıraktığımız hafta yaşanan 'yumruk' olayı sonrası ilk kez şehir merkezinde...

İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun danışmanı Ercan Irmak'ı yumruklaması sonrası Çankırı'ya gelen milletvekili Filiz, bazı açılış ve ziyaretleri gerçekleştirdi.

Milletvekili Filiz, bugün açılışı gerçekleştirilen Farika Cafe ile Çal Çene Cafe ziyaretlerinden sonra, İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Yusuf Yazıcı'yı da makamında ziyaret etti.

KARELERDEKİ İSİMLER ADETA ÖZENLE SEÇİLMİŞ!
AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz'in gerçekleştirdiği açılış ve ziyaretlerde kendisine eşlik eden isimler arasında İl Başkanı Salim Çivitcioğlu bulunmazken; Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar, Belediye Başkanı İrfan Dinç'e vekalet eden meclis üyesi Av. Abdulkadir Çelik ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boz vardı.

Milletvekili Filiz'in, Twitter'dan paylaştığı karelerde bu isimleri yanında bulundurması, gündemi takip edenler tarafından "Milletvekili 'yumruk' olayı sonrası birilerine 'Akıllı olun! Ben kolay lokma değilim' yönünde mesaj veriyor! Bu da gayet normal. Kum saati tersine döndü. AK Parti çadırında sular daha da ısınabilir. Ve bu süreç içerisinde safların da oluşması gayet normal" şeklinde değerlendirildi.

Milletvekili Hüseyin Filiz'in Çankırı ziyareti ile ilgili olarak Twitter'dan paylaştığı kareler...

akp-cankiri-huseyinfiliz-farikaacilisi-huseyinboz-sozcu-resim-06.jpg

akp-cankiri-vekilhuseyinfiliz-calcenecafe-sozcu-resim-06.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler